Н У Х Т

Програма єдиного державного кваліфікаційного іспиту зі спеціальності «Харчові технології» (освітній ступінь «бакалавр»)

до 31 липня 2019

 

Програма іспиту

Опублікований: 14-05-2019
Читайте також:

Вітаємо студентів і аспірантів – переможців 85-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»!

до 31 травня 2019

Наказ ректора А. Українця про відзначення переможців

Підготовка ЗНО з іноземних мов на дистанційній платформі Moodle

до 30 червня 2019

UNPRECEDENTED OPPORTUNITY TO CHECK YOUR KNOWLEDGE! Щоб надати можливість самостійної підготовки студентів 4 курсів до ЗНО з іноземних мов, кафедра іноземних мов професійного спрямування розробила варіанти тренувальних типових завдань з англійської, німецької та французької мов, розміщені на дистанційній платформі. Майбутні магістранти! Заходьте і...

Відкрито доступ до баз даних Scopus та Web of Science

до 31 травня 2019

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України до 31 травня 2019 року відкрито доступ до баз даних Scopus та Web of Science.Доступ користувачів до ресурсів забезпечується лише через локальну мережу університету та бібліотеки з усіх автоматизованих робочих місць.Для отримання більш детальної інформації звертатись до відділу інформаційних т...

Запрошуємо до Еnglish speaking club

до 31 травня 2019

З 20.03.2019 у рамках програми по удосконаленню комунікативних і мовленнєвих навичок з англійської мови кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації продовжує роботу Еnglish speaking club  кожну середу (по першому тижню), 4 пара (13:20-14:40), аудиторія А-331. Засідання відбуватимуться за участю спеціального гостя зі Сполучених Штатів...