Н У Х Т

Про проведення онлайн-опитування

до 22 червня 2019

Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» у квітні-червні 2019 р. проводить опитування на тему «Впровадження автономності українських закладів вищої освіти в контексті європейського досвіду університетської автономії» серед науково-педагогічних працівників, студентів закладів вищої освіти. Опитування є добровільним і проводиться на умовах повної анонімності.

Респонденти можуть заповнити анкету онлайн індивідуально у будь-який зручний для них час, відзначаючи відповідним чином вибраний ними варіант відповіді.

Електронна форма опитування для науково-педагогічних працівників знаходиться за посиланням https://bit.ly/2PfQfNC
для студентів – https://bit.ly/2ZnMryq

Опублікований: 22-04-2019
Читайте також:

Літнє оздоровлення для дітей співробітників НУХТ, членів профспілки

до 31 липня 2019

Батькам, які бажають оздоровити своїх дітей (від 7 до 17 років) у літніх таборах, прохання звертатися до профкому і написати заяву. Перша зміна – з 02.06. по 22.06.19 р. виїзд з Києва 01.06.19 р.Друга зміна – з 24.06. по 14.07.19 р. виїзд з Києва 23.06.19 р.Третя зміна – з 16.07 по 05.08.19 р. виїзд з Києва 15.07.19 р.Четверта зміна – з 07.08. по ...

Підготовка ЗНО з іноземних мов на дистанційній платформі Moodle

до 30 червня 2019

UNPRECEDENTED OPPORTUNITY TO CHECK YOUR KNOWLEDGE! Щоб надати можливість самостійної підготовки студентів 4 курсів до ЗНО з іноземних мов, кафедра іноземних мов професійного спрямування розробила варіанти тренувальних типових завдань з англійської, німецької та французької мов, розміщені на дистанційній платформі. Майбутні магістранти! Заходьте і...

Запрошуємо на зустріч випускників НУХТ

до 25 травня 2019

ШАНОВНІ ВИПУСКНИКИ! Ректорат Національного університету харчових технологій запрошує вас на зустріч із адміністрацією університету, яка відбудеться 25 травня 2019 року о 12.00 в актовій залі університету, після чого відбудеться концерт за участю випускників минулих років. Тел. для довідок: 044 2895000, Виговський Валерій Юрійович

ІІ етап Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» (спеціалізація «Виробництво харчової продукції») серед студентів закладів освіти I-II р.а.

до 23 травня 2019

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення ІІ етапу ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ СЕРЕД СТУДЕНТІВ ЗАКЛАДІВ  ВИЩОЇ  ОСВІТИ,  ЯКІ ЗДІЙСНЮЮТЬ ПІДГОТОВКУ МОЛОДШИХ СПЕЦІАЛІСТІВ  ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» (СПЕЦІАЛІЗАЦІЯ «ВИРОБНИЦТВО ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ»)      Згідно з наказом Мініс...