Н У Х Т

ІІ етап Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» (спеціалізація «Виробництво харчової продукції») серед студентів закладів освіти I-II р.а.

до 23 травня 2019

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

ПОВІДОМЛЕННЯ
про проведення ІІ етапу
ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ СЕРЕД СТУДЕНТІВ ЗАКЛАДІВ  ВИЩОЇ  ОСВІТИ,  ЯКІ ЗДІЙСНЮЮТЬ ПІДГОТОВКУ МОЛОДШИХ СПЕЦІАЛІСТІВ  ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» (СПЕЦІАЛІЗАЦІЯ «ВИРОБНИЦТВО ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ»)

     Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від №1274  від 20.11.2018р.  на базі Національного університету харчових технологій 23-24 травня 2019 року буде проведено ІІ-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» (спеціалізація «Виробництво харчової продукції») серед студентів закладів вищої освіти, які здійснюють підготовку молодшого спеціаліста.

     Учасниками  II  Всеукраїнського  етапу  олімпіади  є  особи,  що  посіли  призові  місця  у  I етапі,  не більше 2 осіб від навчального  закладу.

     Конкурсне завдання складається з тестової частини і творчого завдання та базується на таких дисциплінах: Технологія виробництва кулінарної продукції; Організація виробництва кулінарної продукції; Товарознавство харчових продуктів; Органічна хімія; Процеси і апарати; Санітарія і гігієна.

Орієнтовна програма ІІ етапу олімпіади

23 травня
800-1200  -  прибуття,  реєстрація,  розміщення  учасників  олімпіади  та  представників вищих навчальних закладів;
1200-1300- обід;
1320- 1350- консультація для учасників олімпіади;
1400- 1700 – екскурсія для учасників олімпіади;
24 травня
900-1230  -  відкриття та проведення олімпіади;
1300-1500- обід;
1300-1600- робота журі, апеляційної комісії;
1600-1700- нагородження переможців та закриття олімпіади.
 
Реєстрація учасників у холі першого поверху корпусу «А» НУХТ, який знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 68.

Учасники олімпіади повинні мати при собі студентські квитки, паспорти, посвідчення про відрядження.

Учасники олімпіади забезпечуються гуртожитком та харчуванням за власний рахунок. Гуртожиток буде попередньо зарезервований згідно з поданими заявками. Квитки на зворотну дорогу учасники мають придбати заздалегідь самостійно.

Заявку про участь в Олімпіаді (подання-анкету переможців першого етапу) просимо надіслати  на електронну адресу (iftsit@ukr.net) та поштою на адресу оргкомітету: Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ, вул. О. Сорохтея, 43, м. Івано-Франківськ, 76014.

Форма подання-анкети додається.

Довідки за телефоном:
(0342)  53-10-75, +38  0950526905  - Стахів  Олеся  Григорівна, заступник директора Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ;

Контактна особа від кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції НУХТ:
+38  0951017942 – Дітріх Ірина Вікторівна, к.х.н., доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції НУХТ

Опублікований: 13-05-2019
Читайте також:

Програма єдиного державного кваліфікаційного іспиту зі спеціальності «Харчові технології» (освітній ступінь «бакалавр»)

до 31 липня 2019

  Програма іспиту

Безкоштовний навчальний онлайн-курс «Конфлікт інтересів: треба знати! Від теорії до практики»

За підтримки Програми розвитку ООН в Україні національним агентством з питань запобігання корупції спільно з українським громадським проектом масових відкритих онлайн-курсів «Прометеус» створений безкоштовний поглиблений навчальний онлайн-курс «Конфлікт інтересів: треба знати! Від теорії до практики», який допоможе опанувати базові практичні інстру...

Профком співробітників запрошує на екскурсію вихідного дня

до 31 травня 2019

08.06.2019 р. Київ-село Легедзино-Буцький каньйон-Київ Програма: 07.50 год. - збір групи біля корпусу А; виїзд з м.Києва;12.00 – прибуття на місце найбільшого Європейського поселення, що існувало за тисячу років до Єгипетських пірамід!Екскурсія в музей «Трипільська культура».13.30 - від’їзд на екскурсію в «Маленьку Швейцарію» - Буцький каньйон, ...

Movie Club на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

до 25 травня 2019