Н У Х Т

ІІ етап Всеукраїнської олімпіади серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку молодших спеціалістів зі спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» (спеціалізації «Готельне обслуговування», «Ресторанне обслуговування»)

до 23 травня 2019

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

 ПОВІДОМЛЕННЯ
про проведення ІІ етапу
ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ СЕРЕД СТУДЕНТІВ ЗАКЛАДІВ  ОСВІТИ,  ЩО ЗДІЙСНЮЮТЬ ПІДГОТОВКУ МОЛОДШИХ СПЕЦІАЛІСТІВ  ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА» (СПЕЦІАЛІЗАЦІЇ «ГОТЕЛЬНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ», «РЕСТОРАННЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ»)

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від №1274  від 20.11.2018р.  на базі Національного університету харчових технологій 23-24 травня 2019 року буде проведено ІІ-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» (спеціалізації «Готельне обслуговування», «Ресторанне обслуговування») серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку молодшого спеціаліста

Учасниками  II  Всеукраїнського  етапу  олімпіади  є  особи,  що  посіли  призові  місця  у  I етапі,  не більше 2 осіб від навчального  закладу.

Конкурсне завдання складається з тестової частини і творчого завдання та базується на таких дисциплінах:
- Ресторанне обслуговування: Організація обслуговування;  Основи менеджменту;  Гігієна та санітарія;  Барна справа;
- Готельне обслуговування:  Організація і технологія обслуговування в готелях;  Будівлі і обладнання готелів;  Етика ділового спілкування; Стандартизація в готелях;
 
Орієнтовна програма ІІ етапу олімпіади

23 травня
800-1200  -  прибуття,  реєстрація,  розміщення  учасників  олімпіади  та  представників вищих навчальних закладів;
1200-1300- обід;
1300- 1330- консультація для учасників;
1400- 1700 - культурна програма;
24 травня
900-1200  -  відкриття та проведення олімпіади;
1200-1300- обід;
1300-1500- культурна програма,
1300-1500- робота журі;
1500-1600- нагородження переможців та закриття олімпіади.
 
Реєстрація учасників у холі першого поверху корпусу «А» НУХТ, який знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Володимирська 68.

Учасники олімпіади повинні мати при собі студентські квитки, паспорти, посвідчення про відрядження.

Учасники олімпіади забезпечуються гуртожитком та харчуванням за власний рахунок. Гуртожиток буде попередньо зарезервований згідно з поданими заявками. Квитки на зворотну дорогу учасники мають придбати заздалегідь самостійно.

Заявку про участь в Олімпіаді (подання-анкету переможців першого етапу) просимо надіслати до 10 травня 2019 року на електронну адресу (iftsit@ukr.net) та поштою на адресу оргкомітету: Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ, вул. О.Сорохтея, 43, м. Івано-Франківськ, 76014.

Форма подання-анкети додається.

Довідки за телефоном:
(0342)  53-10-75, +38  0950526905  - Стахів  Олеся  Григорівна, заступник директора Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ;
Контактна особа від кафедри готельно-ресторанної справи НУХТ:
(044) 287-90-11, +38  050 9604128 - Шаран Лариса Олександрівна, к.т.н., доцент кафедри готельно-ресторанної справи НУХТ .

Опублікований: 25-04-2019
Читайте також:

Запрошуємо на зустріч випускників НУХТ

до 25 травня 2019

ШАНОВНІ ВИПУСКНИКИ! Ректорат Національного університету харчових технологій запрошує вас на зустріч із адміністрацією університету, яка відбудеться 25 травня 2019 року о 12.00 в актовій залі університету, після чого відбудеться концерт за участю випускників минулих років. Тел. для довідок: 044 2895000, Виговський Валерій Юрійович

Літнє оздоровлення для дітей співробітників НУХТ, членів профспілки

до 31 липня 2019

Батькам, які бажають оздоровити своїх дітей (від 7 до 17 років) у літніх таборах, прохання звертатися до профкому і написати заяву. Перша зміна – з 02.06. по 22.06.19 р. виїзд з Києва 01.06.19 р.Друга зміна – з 24.06. по 14.07.19 р. виїзд з Києва 23.06.19 р.Третя зміна – з 16.07 по 05.08.19 р. виїзд з Києва 15.07.19 р.Четверта зміна – з 07.08. по ...

ІІ етап Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» (спеціалізація «Виробництво харчової продукції») серед студентів закладів освіти I-II р.а.

до 23 травня 2019

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення ІІ етапу ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ СЕРЕД СТУДЕНТІВ ЗАКЛАДІВ  ВИЩОЇ  ОСВІТИ,  ЯКІ ЗДІЙСНЮЮТЬ ПІДГОТОВКУ МОЛОДШИХ СПЕЦІАЛІСТІВ  ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» (СПЕЦІАЛІЗАЦІЯ «ВИРОБНИЦТВО ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ»)      Згідно з наказом Мініс...

Продовжений прийом робіт на одну з тем ІІ конкурсу Scholarship в Україні

до 10 липня 2019

На одну з тем ІІ конкурсу Scholarship в Україні подання робіт продовжено до 10.07.2019. Учасники мають додатковий шанс отримати грант на своє навчання в розмірі 12 700 грн. Студенти, які посядуть 2-е й 3-є місця отримають заохочувальні грошові призи. Подати заявку на участь та ознайомитися з темою можна на сторінці грантонадавача https://loomhosts...