Н У Х Т

Запрошуємо на зустріч з експертами з акредитації ОП «Комп'ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки»

Відкрита зустріч з експертною групою з акредитації ОП «Комп'ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки» спеціальності 186 «Видавництво та поліграфія» на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти

Час – 18 березня 2024 року о 16:30

Підключитися до конференції: https://us04web.zoom.us/j/74782206071?pwd=JgI2k8TINWq7Lvk2ga5FlPLvqmbaWM.1

Ідентифікатор конференції: 747 8220 6071

Код доступу: 24

Опублікований: 13-03-2024
Читайте також:

British Council анонсувала другу програму грантів

до 30 квітня 2024

Відділ міжнародних зв'язків інформує про чудову можливість від British Council, спрямовану на розвиток міжнародної співпраці у сфері культури. British Council анонсувала другу програму грантів у розмірі 1 мільйон фунтів стерлінгів на підтримку створення культурних проєктів між британськими митцями і професіоналами у світі мистецтва та їхніми інозе...

План проведення гостьових лекцій

ПЛАН ПРОВЕДЕННЯ ГОСТЬОВИХ ОНЛАЙН-ЛЕКЦІЙ (семінарів, майстер-класів, тренінгів тощо) вітчизняними професорами, провідними фахівцями, практиками у межах навчального процесу у синхронному режимі на 2023-2024 н.р. ДИВИТИСЯ ПЛАН ПРОВЕДЕННЯ ГОСТЬОВИХ ОНЛАЙН-ЛЕКЦІЙ (семінарів, майстер-класів, тренінгів тощо) закордонними професорами,...

Вебінари від Clarivate та Elsevier

до 25 квітня 2024

Директорат розвитку науки МОН запрошує до участі у безкоштовних вебінарах від Clarivate та Elsevier, запланованих на квітень 2024 року. Вебінари проводяться на платформі ZOOM. Вебінар від Clarivate українською мовою проводить Ірина Тихонкова PhD Customes Success Consultant Clarivate: 25 квітня, 10:15–11:15*дата та час проведення можуть бути зміне...

Програма I Всеукраїнської науково-практичної конференції «Наукові та практичні аспекти виробництва органічних харчових продуктів: реалії та майбутнє»

до 17 квітня 2024

17 квітня 2024 р. в режимі зум-конференції в університеті відбудеться I Всеукраїнська науково-практична конференція «Наукові та практичні аспекти виробництва органічних харчових продуктів: реалії та майбутнє». План роботи: 9:45 – 10:00 реєстрація учасників конференції10:00 – 10:15 офіційне відкриття конференції10:15 – 12:45 робота конференції12:4...