Відкрита зустріч з експертами: ID 60408, Національний університет харчових технологій, ОП «Промислова та фармацевтична біотехнологія» Час: 14 жовтня 2024 р. 16:00 Підключитись до конференції Zoom: https://us04web.zoom.us/j/74754182764?pwd=vzp36iQKnuW6Tcb30hPdazBGQA65bn.1 Ідентифікатор конференції: 747 5418 2764 Пароль: 2024
Відкрита зустріч з експертною групою: ID 59848 Національний університет харчових технологій ОП «Туризм і рекреація» Час: 22 жовтня 2024 12:20 – 13:00 Підключитись до конференції: https://us02web.zoom.us/j/89949358877?pwd=CMiQ7FtMuTmQWOxvukQmoTAlTed6jp.1 Ідентифікатор конференції: 899 4935 8877 Пароль: 2024
ПЛАН ПРОВЕДЕННЯ ГОСТЬОВИХ ОНЛАЙН-ЛЕКЦІЙ (семінарів, майстер-класів, тренінгів тощо) вітчизняними професорами, провідними фахівцями, практиками у межах навчального процесу у синхронному режимі на 2024-2025 н.р. ДИВИТИСЯ ПЛАН ПРОВЕДЕННЯ ГОСТЬОВИХ ОНЛАЙН-ЛЕКЦІЙ (семінарів, майстер-класів, тренінгів тощо) закордонними професорами,...
14-15 листопада 2024 р. в університеті відбудеться V Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водопідготовки». До участі запрошуються науковці, викладачі закладів вищої освіти, докторанти, аспіранти, практики. Робочі мови конференції – українська, англійська, польська. Докладніше у запр...
Дякуємо!
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом!