Н У Х Т

Запрошуємо на відкриту зустріч з експертами з акредитації ОП «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції»

Відкрита зустріч з експертами: ID 56197 Національний університет харчових технологій, ОП «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції»

Час – 8 листопада 2023 р. о 14:40

Підключитися до конференції Zoom: https://us04web.zoom.us/j/73338432158?pwd=P658PkTMZbwbJ2pKMR3tIVFlIQ6P7M.1

Ідентифікатор конференції: 733 3843 2158

Пароль: 2023

Опублікований: 06-11-2023
Читайте також:

До уваги майбутніх вступників! Запрошуємо на чергове засідання хімічного лекторію

до 09 грудня 2023

У рамках підготовки до вступу-2024 кафедра харчової хімії проводить чергове засідання хімічного лекторію. Його тема – «Будова атома та періодичний закон. Хімічний зв′язок». Дата – 16 грудня 2023 рокуПочаток о 10:30Участь у Хімічному лекторії безкоштовна! Посилання до лекторію: https://us05web.zoom.us/j/6022904571?pwd=WkM4WDhrYjJxWUN6eDM3VE9pc1RCd...

План проведення гостьових лекцій

ПЛАН ПРОВЕДЕННЯ ГОСТЬОВИХ ОНЛАЙН-ЛЕКЦІЙ (семінарів, майстер-класів, тренінгів тощо) вітчизняними професорами, провідними фахівцями, практиками у межах навчального процесу у синхронному режимі на 2023-2024 н.р. ДИВИТИСЯ ПЛАН ПРОВЕДЕННЯ ГОСТЬОВИХ ОНЛАЙН-ЛЕКЦІЙ (семінарів, майстер-класів, тренінгів тощо) закордонними професорами,...

ІI Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми науки та освіти: реалії та перспективи»

до 07 грудня 2023

НУХТ спільно з Громадською організацією «Міжнародна асоціація науковців» проводить  ІI Міжнародну науково-практичну конференцію «Актуальні проблеми науки та освіти: реалії та перспективи», яка відбудеться 7 грудня  2023 року. Матеріали доповідей приймаються до 5 грудня 2023 року (включно). Збірник матеріалів доповідей у PDF-форматі буде оприлюдне...

Графік подання заяв про акредитацію в 2023/2024 н.р.

Графік подання заяв про акредитацію у 2023-2024 н. р. Дивитись