Н У Х Т

Запрошуємо на відкриту зустріч з експертами з акредитації освітньої програми «Холодильні техніка та технології»

Відкрита зустріч з експертами: ІD 23318 Національний університет харчових технологій, ОП «Холодильні техніка та технології»

Час: 13 березня 2023 р., 17:00

Підключитися до конференції Zoom: https://us02web.zoom.us/j/83007817726?pwd=WjZ0eG04cncva2ZUdWdyRU9PZXlLZz09

Ідентифікатор конференції: 830 0781 7726

Пароль: 2023

Опублікований: 09-03-2023
Читайте також:

1 березня 2023 р. запрошуємо на відкриту зустріч з експертною групою з акредитації освітньої програми «Прикладна механіка»

Відкрита зустріч з експертною групою: ЄДБО 23332 Національний університет харчових технологій, ОП «Прикладна механіка» Час: 1 березня 2023 р., 15:50-16:30 Підключитися до конференції: https://us02web.zoom.us/j/87272353636?pwd=UHZuVGJTT0MxYmV2WWoxcjBrd1NqZz09Ідентифікатор конференції: 872 7235 3636Пароль: 2023

89-та Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

до 07 квітня 2023

3-7 квітня 2023 р. в університеті відбудеться 89-та Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Запрошуємо до участі! Останній термін подання матеріалів - 20 березня 2023 року. Запрошення Детальніше на веб-сайті конференції: http://conferen...

План проведення гостьових лекцій

ПЛАН ПРОВЕДЕННЯ ГОСТЬОВИХ ЛЕКЦІЙ (семінарів, майстер-класів, тренінгів тощо) з вітчизняними фахівцями у межах навчального процесу у синхронному режимі на 2022-2023 н.р. ДИВИТИСЯ ПЛАН ПРОВЕДЕННЯ ГОСТЬОВИХ ЛЕКЦІЙ (семінарів, майстер-класів, тренінгів тощо) із закордонними фахівцями у межах навчального процесу у синхронному режим...

Графік подання заяв про акредитацію в 2022/2023 н.р.

Графік подання заяв про акредитацію у 2022-2023 н. р. Дивитись