Н У Х Т

XІ Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції»

до 08 листопада 2022

8 листопада 2022 року у рамках 24-ї секції за фаховим напрямком «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології» Наукової ради Міністерства освіти і науки України в нашому університеті відбудеться XІ Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції», присвячена 45-й річниці створення Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ.

Робота конференції передбачається за тематичними напрямками:

1. Промислова біотехнологія, процеси та апарати харчової, мікробіологічної та фармацевтичної промисловості;
2. Ресурсозберігаючі технології зернопереробних виробництв, виробництва та зберігання хлібопекарських продуктів, кондитерських і макаронних виробів та харчових концентратів;
3. Ресурсозберігаючі технології крохмалевмісної та цукровмісної сировини, цукрозамінників, продуктів бродіння, алкогольних та безалкогольних напоїв, екстрактів, концентратів, харчових та кормових добавок;
4. Наукові проблеми технологій зберігання, консервування, виробництва та управління якістю і безпекою продуктів тваринництва, птахівництва і продуктів з гідробіонтів;
5. Ресурсозберігаючі технології виробництва, зберігання, консервування та управління якістю і безпекою продуктів на основі перероблення сировини мікробіологічного та рослинного походження, в т.ч. фруктово-овочевої;
6. Науково-технічні проблеми розроблення та удосконалення технології жирів та їх похідних, у тому числі харчового і технічного призначення, ефірних масел і парфумерно-косметичних продуктів.

Участь виконавців науково-дослідних робіт, що фінансуються за кошти державного бюджету, є обов’язковою.

Термін подання матеріалів і тез доповідей – до 7 жовтня 2022 року.

Робочі мови конференції: українська, польська, англійська, німецька.

Відповідальний за конференцію Пасічний Василь Миколайович

каб. Ж-311, тел. (044) 287-93-39
e-mail: pasww1@ukr.netмоб. 067-661-11-12

Детальніше тут.

Опублікований: 08-09-2022
Читайте також:

Онлайн-навчання від Google Україна для педагогічних працівників

У рамках домовленостей із Міністерством освіти і науки України щодо розширення можливостей використання цифрових інструментів для організації освітнього процесу в закладах освіти, компанія Google Україна протягом 2022-2023 навчального року проводитиме серію онлайн-навчань для педагогічних, науково-педагогічних працівників закладів освіти всіх рівні...

ІV Міжнародна науково-практична конференція «Європейські виміри сталого розвитку»

до 20 жовтня 2022

Національний університет харчових технологій запрошує до участі у ІV Міжнародній науково-практичній конференції «ЄВРОПЕЙСЬКІ ВИМІРИ СТАЛОГО РОЗВИТКУ» в рамках проектів програми ЄСЕРАЗМУС+ Центр Європейського Союзу Жана Моне з Циклічної та Зеленої Економіки JM ECO (620627-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-CoE) та Жан Моне Підтримка Асоціацій EUforUA(611278-EPP...

Графік подання заяв про акредитацію в 2022/2023 н.р.

Графік подання заяв про акредитацію у 2022-2023 н. р. Дивитись

Вебінари від УкрІНТЕІ

27 вересня 2022 р. об 11:00 відбудеться відкритий семінар з підвищення кваліфікації УкрІНТЕІ на тему «Цифрова наука та інструменти для роботи з текстовими даними» (спікери – д. е. н., зав. відділу О.С. Чмир, заст. директора О.Л. Сухий). Запрошуються співробітники УкрІНТЕІ, МОН України, науковці, представники ЗВО, галузевих інститутів, усі бажаючі....