Н У Х Т

ХІ Міжнародна науково-практична конференція «Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств»

до 18 листопада 2020

18-19 листопада 2020 року в університеті відбудеться ХІ Міжнародна науково-практична конференція «Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств».

Детальніше тут.

Опублікований: 12-10-2020
Читайте також:

ІX Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції»

до 10 листопада 2020

10-11 листопада 2020 року в Національному університеті харчових технологій відбудеться міжнародна науково-технічна конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції». Конференція працюватиме в рамках 24-ї секції за фаховим напрямком «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехн...

Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека»

до 19 листопада 2020

19-20 листопада 2020 року у Національному університеті харчових технологій за адресою м. Київ, вул. Володимирська, 68 відбудеться Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека». До участі запрошуються науковці, викладачі ЗВО, докторанти, аспіранти, практики. Робочі мови конф...

VІІ Міжнародна спеціалізована науково-практична конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі»

до 24 листопада 2020

24 листопада 2020 року в університеті відбудеться VІІ Міжнародна спеціалізована науково-практична конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі». Конференція працюватиме дистанційно в форматі online з використанням програми ZOOM. Детальніше тут.

Електронна конференція ISEKI «Якість та текстура їжі у сталому виробництві та здоровому споживанні»

до 09 листопада 2020

Конференція організована за підтримки Університету агрономічних наук та ветеринарної медицини та Харчовою асоціацією  ISEKI у співпраці з Групою особливих інтересів ISEKI (SIG) «Структура продуктів харчування та біонанотехнологі» і буде зосереджена на темі «Від виробництва до споживання»  для  забезпечення здорової та екологічно чистої системи харч...