Н У Х Т

Х Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі»

до 23 листопада 2021

Запрошуємо до участі у роботі Х Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», яка відбудеться 23 листопада 2021 р. у Національному університету харчових технологій за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 68.

Робота конференції планується за тематичними напрямками:
1. Інноваційні технології продукції ресторанного господарства і харчової промисловості.
2. Інноваційні технології продукції оздоровчого та аюрведичного спрямування.
3. Безпека і якість харчових продуктів.
4. Сучасні можливості та перспективи: проектування та дизайн об’єктів готельно-ресторанного господарства.
5. Нове в устаткуванні закладів ресторанного господарства.
6. Сучасні тенденції виробництва та обслуговування у закладах ресторанного господарства.
7. Інноваційний підхід у готельній індустрії.
8. Інноваційні напрями та форми розвитку туристичної сфери.
9. Worldwide experience in hotel and restaurant business.
10. Маркетинг та менеджмент у готельно-ресторанному бізнесі і міжнародному туризмі.
11. Розвиток економічних систем на ринку міжнародного туризму і готельно-ресторанного бізнесу.
12. Безпека життєдіяльності та охорона праці у сфері обслуговування.

Останній термін подання матеріалів – 18 листопада 2021 р.

Запрошення

Опублікований: 08-10-2021
Читайте також:

Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції»

до 10 листопада 2021

9-10 листопада 2021 р. в університеті у рамках 24-тої секції за фаховим напрямком «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології» Наукової ради Міністерства освіти і науки України відбудеться Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції». Р...

Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека»

до 19 листопада 2021

17-18 листопада 2021 року у Національному університеті харчових технологій відбудеться Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека». Робота конференції передбачається за напрямами: 1. Фармаконутриціологія у парадигмі нової концепції харчування.2. Стан і перспективи розвит...

Вебінари з питань використання електронних ресурсів наукової інформації

до 16 грудня 2021

Протягом вересня-грудня 2021 року відбудеться серія вебінарів з питань використання електронних ресурсів наукової інформації.  Програма вебінарів від компанії Clarivateз 11 по 14 жовтня 2021 року (мова вебінарів – українська) 11 жовтня 2021 рокуТема. Хижацькі видання: розпізнати та уникнути.Публікація в хижацьких виданнях – це втрата результатів ...

Online-конференція ISEKI «Харчові текстури, якість, безпека та біозахист у світовій біоекономіці»

до 10 листопада 2021

10-12 листопада 2021 року відбудеться четверта online-конференція ISEKI «Харчові текстури, якість, безпека та біозахист у світовій біоекономіці». Конференція за підтримки ISEKI-Food Association буде організована у співпраці з Банатським університетом сільськогосподарських наук та ветеринарної медицини «King Michael I of Romania» (м. Тімішоара, Рум...