Н У Х Т

VIІІ Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції»

до 05 листопада 2019

5-6 листопада 2019 р. в університеті відбудеться VIІІ Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції». Вона працюватиме у рамках 24-ї секції за фаховим напрямком «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології» Наукової ради Міністерства освіти і науки України.

До участі  запрошуються науковці, які мають завершені експериментальні дослідження і впровадження у виробництво та спеціалісти галузі, що займаються науково-практичною діяльністю.

Участь виконавців науково-дослідних робіт, що фінансуються за кошти державного бюджету, є обов’язковою.

Детальніше 

Опублікований: 18-07-2019
Читайте також:

Графік проведення відкритих занять науково-педагогічними працівниками університету у I-му семестрі 2019-2020 навчального року

до 10 грудня 2019

Графік

2-а електронна конференція «Текстура харчових продуктів та реологія»

до 25 листопада 2019

Асоціація ISEKI–Food пропонує взяти участь у 2-й електронній  конференції: “Текстура харчових продуктів та реологія“ яка відбудеться 25-26 листопада 2019 року. Текстура харчових продуктів та реологія – це багато дисциплінарна та міждисциплінарна  сфера  досліджень, в якій беруть участь вчені, що працюють у таких наукових галузях, як харчові науки ...

III Міжнародна науково-технічна конференція «Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водопідготовки»

до 14 листопада 2019

14-15 листопада 2019 р. запрошуємо до участі у III Міжнародній науково-технічній конференції «Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водопідготовки», присвяченій 135-річчю Національного університету харчових технологій. У рамках заходу представлені пленарні та секційні доповіді, а також стендові повідомлення, з актуальних напря...

IV Міжнародна науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів»

до 20 листопада 2019

20-21 листопада в університеті відбудеться IV Міжнародна науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів».Тематичні напрямки:1. Управління якістю і безпечністю харчових продуктів в контексті нових вимог харчового законодавства.2. Формування та контроль якості і безпечності інноваційних харчових продуктів.3. Новітні методи ідентиф...