Н У Х Т

VI Міжнародна конференція «Європейські Виміри Сталого Розвитку»

до 30 квітня 2024

VI Міжнародна конференція з Європейських Вимірів Сталого Розвитку, яка вже традиційно проходить у нашому університеті за підтримки проєктів програми Еразмус+, цього року відбудеться 15-17 травня 2024 р. у онлайн-форматі.

Секції конференції охоплюють усі напрямки сталого розвитку (економічна, екологічна та соціальна складові), а також Передові технології та Європейські студії. Організатори конференції, глибоко переконані, що сталий розвиток Європи неможливий без перемоги України над терористичним режимом росії, і вбачають однією з основних цілей конференції консолідацію зусиль міжнародної академічної спільноти для підтримки цієї благородної місії.

Реєстрація та подання тез триватиме до 30 квітня, аплікаційні форми та умови участі доступні на сайті конференції

На сайті конференції також є опція, що дає можливість подати повнотекстову доповідь у форматі наукової публікації до рецензованого збірника конференції Selected Papers of EDSD. Разом із попереднім випуском збірника, цей номер буде подаватися на індексацію до наукометричної бази Scopus. Статті подаються виключно англійською мовою, тези доповідей – англійською або українською, презентації (слайди) – англійською, доповідь – англійською або українською. Для публікації тез участь у конференції обов’язкова.

Участь у конференції та публікація усіх матеріалів – безкоштовні (за рахунок підтримки проєктів кафедри програми Еразмус+).

Опублікований: 27-03-2024
Читайте також:

Запрошуємо на відкриту зустріч з експертами з акредитації міждисциплінарної освітньо-наукової програми другого (магістерського) рівня «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» спеціальності 181 Харчові технології (242 Туризм)

Відкрита зустріч з експертами: ID 55830 Національний університет харчових технологій, ОП «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» спеціальності 181 «Харчові технології» і 242 «Туризм». Час – 9 квітня 2024 р., 17:00 Підключитися до конференції Zoom: https://us05web.zoom.us/j/82347745185?pwd=6a7T8K8pf4BVGDqNTElNYRKcatmf7C.1Ідентифік...

Запрошуємо на зустріч з експертами з акредитації ОП «Комп'ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки»

Відкрита зустріч з експертною групою з акредитації ОП «Комп'ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки» спеціальності 186 «Видавництво та поліграфія» на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти Час – 18 березня 2024 року о 16:30 Підключитися до конференції: https://us04web.zoom.us/j/74782206071?pwd=JgI2k8TINWq7Lvk2ga5FlPLvqmbaWM.1 Іде...

Запрошуємо на відкриту зустріч з експертною групою з акредитації освітньої програми «LEAN-виробництво харчової продукції»

Відкрита зустріч з експертною групою з акредитації міждисциплінарної освітньо-наукової програми «LEAN-виробництво харчової продукції» спеціальностей 181 «Харчові технології», 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології», 174 «Автоматизація, комп'ютерно-інтегровані технології та робототехніка», 133 «Галузеве машинобудування». Час: 27 л...

Графік подання заяв про акредитацію в 2023/2024 н.р.

Графік подання заяв про акредитацію у 2023-2024 н. р. Дивитись