Н У Х Т

Вебінари від УкрІНТЕІ

27 вересня 2022 р. об 11:00 відбудеться відкритий семінар з підвищення кваліфікації УкрІНТЕІ на тему «Цифрова наука та інструменти для роботи з текстовими даними» (спікери – д. е. н., зав. відділу О.С. Чмир, заст. директора О.Л. Сухий).

Запрошуються співробітники УкрІНТЕІ, МОН України, науковці, представники ЗВО, галузевих інститутів, усі бажаючі.

Семінар відбуватиметься в онлайн-режимі. Вхід вільний за посиланням: http://webinar.ukrintei.ua/

Бажаючим отримати сертифікат – звертатися до організаторів.

Контакти: Матусевич Вікторія Володимирівна (050) 351-59-22; vv.matusevych@gmail.com

Також з 4 жовтня по 8 листопада 2022 р. Державна наукова установа «Український

інститут науково-технічної експертизи та інформації» планує провести безкоштовний курс вебінарів з підвищення кваліфікації на тему «Трансформація науки в бізнес: можливості для комерціалізації».

Детальніше в інформаційному листі.

Опублікований: 21-09-2022
Читайте також:

Консультації для претендентів на здобуття стипендій імені Фулбрайта для молодих викладачів і дослідників

до 27 жовтня 2022

До 1 листопада триває приймання заявок для участі у програмі FULBRIGHT RESEARCH AND DEVELOPMENT PROGRAM (FRDP): Проведення досліджень в університетах США тривалістю від шести до дев’яти місяців. У конкурсі можуть брати участь особи віком до 45 років із дворічним професійним досвідом: викладачі; аспіранти та дослідники, які ще не мають наукового ст...

Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека»

до 25 жовтня 2022

16 листопада 2022 року у Національному університеті харчових технологій відбудеться Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека». До участі у конференції запрошуються науковці, викладачі ЗВО, докторанти, аспіранти, практики. Робочі мови конференції – українська, англійськ...

XІ Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції»

до 08 листопада 2022

8 листопада 2022 року у рамках 24-ї секції за фаховим напрямком «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології» Наукової ради Міністерства освіти і науки України в нашому університеті відбудеться XІ Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграц...

ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології та перспективи розвитку м'ясопереробної галузі»

до 18 жовтня 2022

18 жовтня 2022 року в університеті відбудеться ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології та перспективи розвитку м'ясопереробної галузі», присвячена 55-й річниці створення кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів. Передбачається обговорення питань за напрямками: - Світовий та регіональний ринок м’ясної галузі. Тенде...