Н У Х Т

VІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової і переробної галузей АПК»

до 20 листопада 2019

20-21 листопада 2019 року в університеті відбудеться VІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової і переробної галузей АПК».
На обговорення виносяться теми:
1.Сучасні тенденції розвитку підприємств харчової промисловості.
2.Ресурсне забезпечення діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК.
3.Конкурентоспроможність підприємств харчової промисловості в умовах глобалізації економіки.
4.Інноваційно-інвестиційне забезпечення ефективного функціонування підприємств харчової і переробної галузей АПК.
5.Управління результативністю діяльності підприємств харчової промисловості.
6.Управління фінансово-економічною безпекою підприємств харчової та переробної галузей АПК.
Детальніше про умови участі

Опублікований: 19-09-2019
Читайте також:

Наукові заходи інших ЗВО

VІ Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні питання сучасної аграрної науки» (у заочній формі), 21 листопада 2019 року, Уманський національний університет садівництва VIІІ Міжнародна конференція молодих учених та студентів, 27-28 листопада 2019 року, Тернопільський національний технічний університет ім. І. Пулюя                 ...

VI Міжнародна науково-технічна Internet-конференція

до 20 листопада 2019

Запрошуємо взяти участь у VI Міжнародній науково-технічній Internet-конференції, присвяченій актуальним проблемам керування складними об’єктами та підготовки фахівців з автоматизації виробництва і використання інформаційних технологій (до 60-ти річчя підготовки фахівців з автоматизації), яка буде проводитись 20 листопада 2019 р. у Національному уні...

IV Міжнародна науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів»

до 20 листопада 2019

20-21 листопада в університеті відбудеться IV Міжнародна науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів».Тематичні напрямки:1. Управління якістю і безпечністю харчових продуктів в контексті нових вимог харчового законодавства.2. Формування та контроль якості і безпечності інноваційних харчових продуктів.3. Новітні методи ідентиф...

Дні відкритих дверей НУХТ у 2019/2020 н.р.

до 16 травня 2020

У 2019/2020 навчальному році Дні відкритих дверей університету відбуватимуться по суботах: 5 жовтня 2019 р.30 листопада 2019 р.25 січня 2020 р.14 березня 2020 р.16 травня 2020 р. Програма кожного дня оприлюднюватиметься окремо. Слідкуйте за оголошеннями на сайті та у соціальних мережах.