Н У Х Т

V Міжнародна науково-практична конференція «Мембранні процеси та обладнання в харчових технологіях та інженерії»

до 03 листопада 2020

3-4 листопада 2020 р. за підтримки Інституту загальної та неорганічної хімії ім. В.І. Вернадського НАН України в університеті відбудеться V Міжнародна науково-практична конференція «Мембранні процеси та обладнання в харчових технологіях та інженерії».

На розгляд виносяться питання:

– науково-практичні засади застосування мембранних процесів в харчових технологіях та інженерії;
– сучасне обладнання для реалізації мембранних процесів;
– розроблення і застосування полімерних, неорганічних та органо-неорганічних мембран в харчовій і переробній промисловості;
– застосування мембранних процесів для підготовки питної води та очищення промислових стоків.

Детальніше тут.

Опублікований: 06-10-2020
Читайте також:

Електронна конференція ISEKI «Якість та текстура їжі у сталому виробництві та здоровому споживанні»

до 09 листопада 2020

Конференція організована за підтримки Університету агрономічних наук та ветеринарної медицини та Харчовою асоціацією  ISEKI у співпраці з Групою особливих інтересів ISEKI (SIG) «Структура продуктів харчування та біонанотехнологі» і буде зосереджена на темі «Від виробництва до споживання»  для  забезпечення здорової та екологічно чистої системи харч...

Конкурс для молодих дослідників і викладачів від Програми академічних обмінів імені Фулбрайта

до 01 листопада 2020

До 1 листопада 2020 року Офіс Програми академічних обмінів імені Фулбрайта приймає анкети на конкурс для молодих дослідників і викладачів Fulbright Research and Development Program – cтипендії для проведення досліджень в університетах США тривалістю від шести до дев'яти місяців https://fulbright.org.ua/en/fulbright-research-and-development-program-...

VІІ Міжнародна спеціалізована науково-практична конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі»

до 24 листопада 2020

24 листопада 2020 року в університеті відбудеться VІІ Міжнародна спеціалізована науково-практична конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі». Конференція працюватиме дистанційно в форматі online з використанням програми ZOOM. Детальніше тут.

Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека»

до 19 листопада 2020

19-20 листопада 2020 року у Національному університеті харчових технологій за адресою м. Київ, вул. Володимирська, 68 відбудеться Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека». До участі запрошуються науковці, викладачі ЗВО, докторанти, аспіранти, практики. Робочі мови конф...