Н У Х Т

29-30 жовтня 2020 р. відбудеться Міжнародна науково-практична конференція «Здорове харчування дітей в Україні - запорука майбутнього нації. Стан та перспективи»

до 29 жовтня 2020

Запрошуємо до участі у Міжнародній науково-практичній конференції «Здорове харчування дітей в Україні - запорука  майбутнього нації. Стан та перспективи», яка відбудеться в Національному університеті харчових технологій 29-30 жовтня 2020 р.

Подання матеріалів і тез доповідей - до 20 вересня 2020 р.

Детальніше

Реквізити для оплати:
Призначення платежу: за участь у конференції
Номер рахунку: UA958201720313201002201013768
Код ЄДРПОУ 02070938
Найменування банка: ДКСУ, м. Київ

 

Опублікований: 19-03-2020
Читайте також:

ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології»

до 30 серпня 2020

НАКАЗ про проведення ІІ туру конкурсу  РЕЙТИНГОВИЙ СПИСОК робіт учасників конкурсу  РЕЦЕНЗІЇ на наукові роботи  РОБОТИ-ПЕРЕМОЖЦІПЕРЕМОЖЦІ КОНКУРСУ   У зв’язку із загостренням епідеміологічної ситуації і оголошенням карантину з метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19, ІІ етап ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі...

Наукові заходи інших ЗВО

Наукові конференції у Болгарії, червень-липень-серпень 2020 р., Фонд Наука та Освіта, Болгарська академія наук і Союз вчених Болгарії ІХ Міжнародна науково-практична конференція «Економіка підприємства: сучасні проблеми теорії та практики», 11-12 вересня 2020 р., Одеський національний економічний університет Міжнародна науково-практична конференц...

Безкоштовні вебінари для науковців з використання бази даних Scopus…

до 24 липня 2020

Згідно з інформацією, представленою на сайті Міністерства освіти і науки України, впродовж липня для науковців проведуть 4 безкоштовних вебінари з використання бази даних Scopus. Знайомство з базою даних Scopus, пошук інформації в ній, ScienceDirect та профіль автора у Scopus – про все це українські науковці зможуть дізнатися на безкоштовних вебін...

Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі»

до 09 вересня 2020

9 вересня 2020 року відбудеться Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології та перспективи розвитку м'ясопереробної галузі», організована кафедрою технології м’яса і м’ясних продуктів НУХТ. Конференція працюватиме у рамках міжнародних спеціалізованих виставок «Inprodmash&Upakovka 2020». Детальніше тут.