Н У Х Т

Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека»

до 19 листопада 2020

19-20 листопада 2020 року у Національному університеті харчових технологій за адресою м. Київ, вул. Володимирська, 68 відбудеться Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека».

До участі запрошуються науковці, викладачі ЗВО, докторанти, аспіранти, практики. Робочі мови конференції – українська, англійська, російська.

Кінцевий термін подання матеріалів – 10 жовтня 2020 р.

Детальніше тут.

Опублікований: 29-09-2020
Читайте також:

ХІ Міжнародна науково-практична конференція «Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств»

до 18 листопада 2020

18-19 листопада 2020 року в університеті відбудеться ХІ Міжнародна науково-практична конференція «Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств». Детальніше тут.

V Міжнародна науково-практична конференція «Мембранні процеси та обладнання в харчових технологіях та інженерії»

до 03 листопада 2020

3-4 листопада 2020 р. за підтримки Інституту загальної та неорганічної хімії ім. В.І. Вернадського НАН України в університеті відбудеться V Міжнародна науково-практична конференція «Мембранні процеси та обладнання в харчових технологіях та інженерії». На розгляд виносяться питання: – науково-практичні засади застосування мембранних процесів в хар...

План конференцій на 2020 рік

до 25 грудня 2020

ПЛАН проведення наукових конференцій на 2020 рік Національного університету харчових технологій ПЛАН проведення конференцій здобувачів вищої освіти і молодих учених на 2020 рік Національного університету харчових технологій

ІII Всеукраїнський студентський конкурс бізнес-проєктів «Бізнес-трамплін»

до 27 листопада 2020

Запрошення