Н У Х Т

Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі»

до 09 вересня 2020

9 вересня 2020 року відбудеться Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології та перспективи розвитку м'ясопереробної галузі», організована кафедрою технології м’яса і м’ясних продуктів НУХТ.

Конференція працюватиме у рамках міжнародних спеціалізованих виставок «Inprodmash&Upakovka 2020».

Детальніше тут.

Опублікований: 01-07-2020
Читайте також:

IX Міжнародна спеціалізована науково-практична конференція «Pecypco- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції - основні засади її конкурентоздатності»

до 10 вересня 2020

Запрошення

План конференцій на 2020 рік

до 25 грудня 2020

ПЛАН проведення наукових конференцій на 2020 рік Національного університету харчових технологій ПЛАН проведення конференцій здобувачів вищої освіти і молодих учених на 2020 рік Національного університету харчових технологій

XIII Міжнародна виставка LABComplEX

до 27 жовтня 2020

27-29 жовтня 2020 року у виставковому центрі ACCO International відбудеться головна подія лабораторної індустрії України – XIII Міжнародна виставка LABComplEX. На Виставці буде представлений весь спектр обладнання та технологій для лабораторій, багатий вибір спеціалізованих меблів, витратних матеріалів, а також комплекс послуг зі створення, оснаще...

ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології»

до 30 серпня 2020

НАКАЗ про проведення ІІ туру конкурсу  РЕЙТИНГОВИЙ СПИСОК робіт учасників конкурсу  РЕЦЕНЗІЇ на наукові роботи  РОБОТИ-ПЕРЕМОЖЦІПЕРЕМОЖЦІ КОНКУРСУ   У зв’язку із загостренням епідеміологічної ситуації і оголошенням карантину з метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19, ІІ етап ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі...