Н У Х Т

Міжнародна літня школа Жана Моне «Європейські студії для сталого розвитку» та ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Європейські виміри сталого розвитку»

до 25 червня 2020

Запрошуємо до участі у Міжнародній літній школі Жана Моне «ЄВРОПЕЙСЬКІ СТУДІЇ ДЛЯ СТАЛОГО РОЗВИТКУ» та ІІ Міжнародній науково-практичній конференції «ЄВРОПЕЙСЬКІ ВИМІРИ СТАЛОГО РОЗВИТКУ»

у рамках проектів програми ЄС ЕРАЗМУС+
Жан Моне Кафедра FoodPro (# 587488-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMOCHAIR) та
Жан Моне Підтримка Асоціацій EUforUA (611278-EPP-1-2019- 1-UA-EPPJMO-SUPPA),

що відбудуться 25-26 червня 2020 р. у Національному університеті харчових технологій за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 68, ауд. А-310, А-311.

Реєстрація та подання тез доповідей – до 10 червня 2020 р.

Детальніше тут.

Опублікований: 23-04-2020
Читайте також:

НУХТ запрошує на День відкритих дверей онлайн. Програма та лінки для спілкування

до 30 травня 2020

Національний університет харчових технологій запрошує майбутніх вступників, їх батьків та усіх зацікавлених на День відкритих дверей онлайн, що відбудеться 30 травня 2020 р. об 11:00. На вас чекають докладна інформація про наш навчальний заклад, відповіді на всі питання стосовно умов вступу і правил прийому до закладів вищої освіти України у 2020 ...

IX Міжнародна спеціалізована науково-практична конференція «Pecypco- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції - основні засади її конкурентоздатності»

до 10 вересня 2020

Запрошення

Наукові заходи інших ЗВО

ХІ Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Сучасні економічні системи: стан та перспективи», 29 травня 2020 р., Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут Міжнародна науково-практична конференція з інтернет-підтримкою «Актуальні проблеми неперервної освіти в інформаційному суспільстві», 29-30 травня 2020 р., Національни...

План конференцій на 2020 рік

до 25 грудня 2020

ПЛАН проведення наукових конференцій на 2020 рік Національного університету харчових технологій ПЛАН проведення конференцій здобувачів вищої освіти і молодих учених на 2020 рік Національного університету харчових технологій