Н У Х Т

Конференція FOODBALT 2020 – Стале забезпечення продовольством – для свідомих споживачів

до 04 травня 2020

Щиро  запрошуємо приєднатися до 14-ї Балтійської конференції з питань харчових продуктів FoodBalt2020.

Конференція,  організованаЦентром харчових та ферментаційних технологій,проходитиме з 4 по 6 травня 2020 року в Естонії, Таллін.

Конференція об'єднає науковців, дослідників, виробників та технологів з харчових продуктів, які мають можливість зустрітися  та обговорити широке коло тем, особливо важливих  для зростання наукового потенціалу для виробництва продовольства, інновацій та охорони здоров'я.

Це також унікальна подія, в рамках якої провідні дослідники харчових продуктів та молоді вчені, такі як докторанти чи студенти-магістри, зможуть обмінятись останніми результатами своїх  досліджень, та отримати додаткові знання в інших наукових областях.

Ми сподіваємось, що ви скористаєтесь нагодою прийняти  участь у конференції, а також побачити красу Таллінна, найкраще  збереженого середньовічного міста Північної Європи.

До зустрічі на конференції!

Реєстрацію та подання тез вже відкрито!

Для додаткової інформації перейдіть за посиланням:  https://tftak.eu/foodbalt/

Опублікований: 04-10-2019
Читайте також:

2-а електронна конференція «Текстура харчових продуктів та реологія»

до 25 листопада 2019

Асоціація ISEKI–Food пропонує взяти участь у 2-й електронній  конференції: “Текстура харчових продуктів та реологія“ яка відбудеться 25-26 листопада 2019 року. Текстура харчових продуктів та реологія – це багато дисциплінарна та міждисциплінарна  сфера  досліджень, в якій беруть участь вчені, що працюють у таких наукових галузях, як харчові науки ...

Графік проведення відкритих занять науково-педагогічними працівниками університету у I-му семестрі 2019-2020 навчального року

до 10 грудня 2019

Графік

VІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової і переробної галузей АПК»

до 20 листопада 2019

20-21 листопада 2019 року в університеті відбудеться VІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової і переробної галузей АПК».На обговорення виносяться теми:1.Сучасні тенденції розвитку підприємств харчової промисловості.2.Ресурсне забезпечення діяльності підприємств харчової та переробної ...

IV Міжнародна науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів»

до 20 листопада 2019

20-21 листопада в університеті відбудеться IV Міжнародна науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів».Тематичні напрямки:1. Управління якістю і безпечністю харчових продуктів в контексті нових вимог харчового законодавства.2. Формування та контроль якості і безпечності інноваційних харчових продуктів.3. Новітні методи ідентиф...