Н У Х Т

Конференція FOODBALT 2020 – Стале забезпечення продовольством – для свідомих споживачів

до 04 травня 2020

Щиро  запрошуємо приєднатися до 14-ї Балтійської конференції з питань харчових продуктів FoodBalt2020.

Конференція,  організованаЦентром харчових та ферментаційних технологій,проходитиме з 4 по 6 травня 2020 року в Естонії, Таллін.

Конференція об'єднає науковців, дослідників, виробників та технологів з харчових продуктів, які мають можливість зустрітися  та обговорити широке коло тем, особливо важливих  для зростання наукового потенціалу для виробництва продовольства, інновацій та охорони здоров'я.

Це також унікальна подія, в рамках якої провідні дослідники харчових продуктів та молоді вчені, такі як докторанти чи студенти-магістри, зможуть обмінятись останніми результатами своїх  досліджень, та отримати додаткові знання в інших наукових областях.

Ми сподіваємось, що ви скористаєтесь нагодою прийняти  участь у конференції, а також побачити красу Таллінна, найкраще  збереженого середньовічного міста Північної Європи.

До зустрічі на конференції!

Реєстрацію та подання тез вже відкрито!

Для додаткової інформації перейдіть за посиланням:  https://tftak.eu/foodbalt/

Опублікований: 04-10-2019
Читайте також:

Наукові заходи інших ЗВО

  XІ Всеукраїнська конференція «Молоді вчені 2020  – від теорії до практики», 12 березня 2020 р., Національна металургійна академія України (м. Дніпро)                                                

План конференцій на 2020 рік

до 25 грудня 2020

ПЛАН проведення наукових конференцій на 2020 рік Національного університету харчових технологій ПЛАН проведення конференцій здобувачів вищої освіти і молодих учених на 2020 рік Національного університету харчових технологій

Дні відкритих дверей НУХТ у 2019/2020 н.р.

до 16 травня 2020

У 2019/2020 навчальному році Дні відкритих дверей університету відбуватимуться по суботах: 5 жовтня 2019 р.30 листопада 2019 р.25 січня 2020 р.14 березня 2020 р.16 травня 2020 р. Програма кожного дня оприлюднюватиметься окремо. Слідкуйте за оголошеннями на сайті та у соціальних мережах.

ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології»

до 30 червня 2020

Запрошуємо студентів взяти участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології», другий тур якого відбудеться в Національному університеті харчових технологій (згідно з наказом МОН від 04.10.2019 року   № 1271). Конкурс проводиться за такими спеціалізаціями: - технології харчування;- технології збері...