Н У Х Т

IX Всеукраїнська науково-практична конференція «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової і переробної галузей АПК»

до 18 листопада 2020

18-19 листопада 2020 року в університеті працюватиме IX Всеукраїнська науково-практична конференція «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової і переробної галузей АПК».

Робота конференції планується за напрямами:

  1. Сучасні тенденції розвитку підприємств харчової промисловості.
  2. Ресурсне забезпечення діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК.
  3. Конкурентоспроможність підприємств харчової промисловості в умовах глобалізації економіки.
  4. Інноваційно-інвестиційне забезпечення ефективного функціонування підприємств харчової і переробної галузей АПК.
  5. Управління результативністю діяльності підприємств харчової промисловості.
  6. Управління фінансово-економічною безпекою підприємств харчової та переробної галузей АПК.

Кінцевий термін подання тез – 6 листопада 2020 р.

Детальніше тут.

 

Опублікований: 30-09-2020
Читайте також:

ІX Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції»

до 10 листопада 2020

10-11 листопада 2020 року в Національному університеті харчових технологій відбудеться міжнародна науково-технічна конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції». Конференція працюватиме в рамках 24-ї секції за фаховим напрямком «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехн...

VIII Міжнародна науково-практична конференція «АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ОСВІТИ І НАУКИ» (Латвія – Україна))

до 10 листопада 2020

Запрошуємо до участі у VIII Міжнародній науково-практичній конференції «АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ОСВІТИ І НАУКИ» (Латвія – Україна) (віртуально) 10-11 листопада 2020 р. Мови конференції: англійська,українська Конференція включатиме: відеорепортажі провідних фахівців у галузі освіти, психології, медицини, економіки та права; майстер-класи та вебінар...

Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека»

до 19 листопада 2020

19-20 листопада 2020 року у Національному університеті харчових технологій за адресою м. Київ, вул. Володимирська, 68 відбудеться Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека». До участі запрошуються науковці, викладачі ЗВО, докторанти, аспіранти, практики. Робочі мови конф...

V Міжнародна науково-практична конференція «Мембранні процеси та обладнання в харчових технологіях та інженерії»

до 03 листопада 2020

3-4 листопада 2020 р. за підтримки Інституту загальної та неорганічної хімії ім. В.І. Вернадського НАН України в університеті відбудеться V Міжнародна науково-практична конференція «Мембранні процеси та обладнання в харчових технологіях та інженерії». На розгляд виносяться питання: – науково-практичні засади застосування мембранних процесів в хар...