Н У Х Т

ІII Всеукраїнський студентський конкурс бізнес-проєктів «Бізнес-трамплін»

до 27 листопада 2020

Запрошення

Опублікований: 01-10-2020
Читайте також:

Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека»

до 19 листопада 2020

19-20 листопада 2020 року у Національному університеті харчових технологій за адресою м. Київ, вул. Володимирська, 68 відбудеться Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека». До участі запрошуються науковці, викладачі ЗВО, докторанти, аспіранти, практики. Робочі мови конф...

До уваги учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Здорове харчування дітей в Україні - запорука майбутнього нації. Стан та перспективи»!

до 30 жовтня 2020

Шановні науковці! У зв’язку із загрозливою епідемічною ситуацією, різким зростанням кількості хворих на коронавірусну інфекцію та посиленням протиепідемічних заходів Міжнародна науково-практична конференція «Здорове харчування дітей в Україні - запорука майбутнього нації. Стан та перспективи», проведення якої заплановане на 29-30 жовтня 2020 року,...

Наукові заходи інших ЗВО

Міжнародна науково-практична інтернет-конференція учнів, студентів, аспірантів і молодих вчених «Інноваційний розвиток та безпека підприємств в умовах неоіндустріального суспільства», 27 жовтня 2020 р., Волинський національний університет імені Лесі Українки Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Теоретичні та практичні питання узго...

Графік відкритих занять науково-педагогічних працівників у І семестрі 2020-2021 навчального року

до 11 грудня 2020

Графік