Н У Х Т

ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації»

до 15 травня 2025

15-16 травня 2025 року у змішаному форматі (офлайн і онлайн) в університеті відбудеться ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації». До участі запрошуються науковці, викладачі ЗВО, здобувачі вищої освіти, представники урядових структур, власники і фахівці крафтових виробництв.

Дедлайн подання заявок і тез доповідей – 8 травня 2025 року.

Програма конференції та вимоги до оформлення матеріалів – у запрошенні.

Опублікований: 07-04-2025
Читайте також:

Нові курси на платформі Prometheus

МОН повідомляє, що у межах проєкту «Всесвітній університет» на платформі Prometheus з’явилися нові курси від провідних закладів освіти – Гарварду, Массачусетського технологічного інституту, університетів Дюка, Джонса Гопкінса, Іллінойсу та Каліфорнійського університету. Навчання – безоплатне й перекладено українською мовою. Серед нових курсів, що...

ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Молочна промисловість від виробника до споживача: сучасні тренди та орієнтири»

до 27 травня 2025

Запрошуємо до участі у ІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції «Молочна промисловість від виробника до споживача: сучасні тренди та орієнтири», яка відбудеться у форматі форуму 27 травня 2025 року в нашому університеті. Докладніше у запрошенні.

ХХІ Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми управління підприємствами в сучасних умовах»

до 23 квітня 2025

23-24 квітня 2025 року в нашому університеті відбудеться ХХІ Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми управління підприємствами в сучасних умовах». До участі запрошуються науковці, викладачі ЗВО, докторанти, аспіранти, практики, працівники урядових структур. Формат роботи – онлайн. Робочі мови – українська, англійська. Дедлайн подання...

Запрошуємо на відкриту зустріч із експертною групою з акредитації ОП «Комп'ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки»

Відкрита зустріч з експертною групою: ID 23327, Національний університет харчових технологій, ОП «Комп'ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки» Час: 19 лютого 2025 р., 16:30 Підключитись до конференції: https://us05web.zoom.us/j/81121095826?pwd=aLqzabU9AzXHBABh69mK8K5cEGHoDm.1Ідентифікатор конференції: 811 2109 5826Пароль: 2025