Н У Х Т

ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології та перспективи розвитку м'ясопереробної галузі»

до 18 жовтня 2022

18 жовтня 2022 року в університеті відбудеться ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології та перспективи розвитку м'ясопереробної галузі», присвячена 55-й річниці створення кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів.

Передбачається обговорення питань за напрямками:

- Світовий та регіональний ринок м’ясної галузі. Тенденції, інновації, перспективи.
- Нормативне регулювання внутрішнього та зовнішнього ринку переробки м'яса.
- Актуальні технології та інновації м'ясопереробної галузі.
- Використання нетрадиційної сировини в технологіях продуктів галузі.
- Інноваційні технології перероблення допоміжної, кормової і технічної сировини галузі.
- Інноваційні складові створення пакувального обладнання, способів консервування і зберігання сировини і продукції в галузі.
- Сучасні тенденції та стратегії розвитку промислового та крафтового виробництва.
- Інновації в харчових технологіях та продукції для НоReCa в туризмі: досвід і перспективи в Україні.
- Тенденції та перспективи розвитку економіки та менеджменту індустрії гостинності.

Участь у конференції безкоштовна.

Робочі мови конференції: українська, польська, англійська, німецька.

Крайній термін подання матеріалів – 7 жовтня 2022 р.

Підготовлені матеріали конференції необхідно надіслати електронною поштою на адресу: pasww1@ukr.net Пасічному Василю Миколайовичу, моб: 067-66-1111-2; 063-057-25-11

Детальніше тут.

Опублікований: 08-09-2022
Читайте також:

ІV Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водопідготовки»

до 25 жовтня 2022

25-26 жовтня 2022 р. у Національному університеті харчових технологій відбудеться ІV Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водопідготовки». Формат роботи – дистанційний. Термін подання матеріалів – до 15 жовтня. Збірку тез доповідей планується надіслати авторам та до провідних підпри...

Вебінари від УкрІНТЕІ

27 вересня 2022 р. об 11:00 відбудеться відкритий семінар з підвищення кваліфікації УкрІНТЕІ на тему «Цифрова наука та інструменти для роботи з текстовими даними» (спікери – д. е. н., зав. відділу О.С. Чмир, заст. директора О.Л. Сухий). Запрошуються співробітники УкрІНТЕІ, МОН України, науковці, представники ЗВО, галузевих інститутів, усі бажаючі....

Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека»

до 25 жовтня 2022

16 листопада 2022 року у Національному університеті харчових технологій відбудеться Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека». До участі у конференції запрошуються науковці, викладачі ЗВО, докторанти, аспіранти, практики. Робочі мови конференції – українська, англійськ...

Наукові заходи інших установ

VІ Всеукраїнська наукова конференція «Актуальні задачі хімії: дослідження та перспективи», 5 жовтня 2022 р., Житомирський державний університет ім. І.Франка 9-та Міжнародна науково-дослідна конференція Cukurova, 9-11 жовтня 2022 р., Інститут IKSAD (Туреччина) Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «Ін...