Н У Х Т

ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології»

до 30 червня 2020

Запрошуємо студентів взяти участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології», другий тур якого відбудеться в Національному університеті харчових технологій (згідно з наказом МОН від 04.10.2019 року   № 1271).

Конкурс проводиться за такими спеціалізаціями:

- технології харчування;
- технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів;
- технології цукру та полісахаридів;
- технології питної води та водопідготовки харчових виробництв;
- технології продуктів бродіння і виноробства;
- технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів;
- технології зберігання, консервування та переробки м’яса;
- технології зберігання, консервування та переробки молока;
- технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення;
- технології зберігання і переробки зерна;
- технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів;
- технологічна експертиза та безпека харчової продукції;
- економіка підприємств харчової промисловості;
- маркетинг продовольчих товарів;
- обладнання переробних та харчових виробництв;
- процеси і апарати харчових виробництв.

Роботи приймаються до 15 лютого 2020 року (за поштовим штампом: м. Київ, 01033, вул. Володимирська, 68).

Конт. тел.: Бортнічук Олег Вікторович +38(073)-606-15-53

Вимоги до наукових робіт
Відомості про автора
Приклад оформлення титульної сторінки роботи

Опублікований: 22-01-2020
Читайте також:

Наукові заходи інших ЗВО

 XІ Всеукраїнська конференція «Молоді вчені 2020  – від теорії до практики», 12 березня 2020 р., Національна металургійна академія України (м. Дніпро) VIII Міжнародна конференція студентів, аспірантів та молодих вчених з хімії та хімічної технології, 22-23 квітня 2020 р., Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут...

Дні відкритих дверей НУХТ у 2019/2020 н.р.

до 16 травня 2020

У 2019/2020 навчальному році Дні відкритих дверей університету відбуватимуться по суботах: 5 жовтня 2019 р.30 листопада 2019 р.25 січня 2020 р.14 березня 2020 р.16 травня 2020 р. Програма кожного дня оприлюднюватиметься окремо. Слідкуйте за оголошеннями на сайті та у соціальних мережах.

Конференція FOODBALT 2020 – Стале забезпечення продовольством – для свідомих споживачів

до 04 травня 2020

Щиро  запрошуємо приєднатися до 14-ї Балтійської конференції з питань харчових продуктів FoodBalt2020. Конференція,  організованаЦентром харчових та ферментаційних технологій,проходитиме з 4 по 6 травня 2020 року в Естонії, Таллін. Конференція об'єднає науковців, дослідників, виробників та технологів з харчових продуктів, які мають можливість зус...

План конференцій на 2020 рік

до 25 грудня 2020

ПЛАН проведення наукових конференцій на 2020 рік Національного університету харчових технологій ПЛАН проведення конференцій здобувачів вищої освіти і молодих учених на 2020 рік Національного університету харчових технологій