Н У Х Т

ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології»

до 30 червня 2020

НАКАЗ про проведення ІІ туру конкурсу  
РЕЙТИНГОВИЙ СПИСОК робіт учасників конкурсу  
РЕЦЕНЗІЇ на наукові роботи  
РОБОТИ-ПЕРЕМОЖЦІ  

У зв’язку із загостренням епідеміологічної ситуації і оголошенням карантину з метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19, ІІ етап ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології» (підсумкова науково-практична конференція) у 2020 році проводитися не буде. Переможці конкурсу визначені на підставі результатів І етапу.

Із усіма організаційними чи спірними питаннями можна звертатися на e-mail bortnichukoleg@gmail.com або за телефоном +38(073)-606-15-53. Контактна особа – Бортнічук Олег Вікторович.       

 

Опублікований: 22-01-2020
Читайте також:

Інтернет-конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі»

до 20 травня 2020

Запрошуємо взяти участь у роботі ІХ Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», яка відбудеться 20 травня 2020 р. у Національному університеті харчових технологій. Детальніше

План конференцій на 2020 рік

до 25 грудня 2020

ПЛАН проведення наукових конференцій на 2020 рік Національного університету харчових технологій ПЛАН проведення конференцій здобувачів вищої освіти і молодих учених на 2020 рік Національного університету харчових технологій

Всеукраїнська науково-методична інтернет-конференція «Актуальні науково-методичні проблеми фізики та математики у закладах вищої освіти»

до 19 червня 2020

Інформаційний лист

Дні відкритих дверей НУХТ у 2019/2020 н.р.

до 16 травня 2020

У 2019/2020 навчальному році Дні відкритих дверей університету відбуватимуться по суботах: 5 жовтня 2019 р.30 листопада 2019 р.25 січня 2020 р.14 березня 2020 р.16 травня 2020 р. Програма кожного дня оприлюднюватиметься окремо. Слідкуйте за оголошеннями на сайті та у соціальних мережах.