Н У Х Т

ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології»

до 30 червня 2020

НАКАЗ про проведення ІІ туру конкурсу  
РЕЙТИНГОВИЙ СПИСОК робіт учасників конкурсу  
РЕЦЕНЗІЇ на наукові роботи  
РОБОТИ-ПЕРЕМОЖЦІ
ПЕРЕМОЖЦІ КОНКУРСУ  

У зв’язку із загостренням епідеміологічної ситуації і оголошенням карантину з метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19, ІІ етап ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології» (підсумкова науково-практична конференція) у 2020 році проводитися не буде. Переможці конкурсу визначені на підставі результатів І етапу.

Із усіма організаційними чи спірними питаннями можна звертатися на e-mail bortnichukoleg@gmail.com або за телефоном +38(073)-606-15-53. Контактна особа – Бортнічук Олег Вікторович.       

 

Опублікований: 22-01-2020
Читайте також:

Наукові заходи інших ЗВО

ХІ Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Сучасні економічні системи: стан та перспективи», 29 травня 2020 р., Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут Міжнародна науково-практична конференція з інтернет-підтримкою «Актуальні проблеми неперервної освіти в інформаційному суспільстві», 29-30 травня 2020 р., Національни...

НУХТ запрошує на День відкритих дверей онлайн. Програма та лінки для спілкування

до 30 травня 2020

Національний університет харчових технологій запрошує майбутніх вступників, їх батьків та усіх зацікавлених на День відкритих дверей онлайн, що відбудеться 30 травня 2020 р. об 11:00. На вас чекають докладна інформація про наш навчальний заклад, відповіді на всі питання стосовно умов вступу і правил прийому до закладів вищої освіти України у 2020 ...

IX Міжнародна спеціалізована науково-практична конференція «Pecypco- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції - основні засади її конкурентоздатності»

до 10 вересня 2020

Запрошення

29-30 жовтня 2020 р. відбудеться Міжнародна науково-практична конференція «Здорове харчування дітей в Україні - запорука майбутнього нації. Стан та перспективи»

до 29 жовтня 2020

Запрошуємо до участі у Міжнародній науково-практичній конференції «Здорове харчування дітей в Україні - запорука  майбутнього нації. Стан та перспективи», яка відбудеться в Національному університеті харчових технологій 29-30 жовтня 2020 р. Подання матеріалів і тез доповідей - до 20 вересня 2020 р. Детальніше Реквізити для оплати:Призначення пла...