Н У Х Т

II тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2018/2019 навчальному році за спеціальністю «Харчові технології»

до 30 червня 2019

Відповідно до наказу МОН України Національний університет харчових технологій визнаний базовим вищим навчальним закладом Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт (далі – Конкурс) з галузей знань і спеціальностей у 2018/2019 навчальному році за спеціальністю «Харчові технології».

Другий тур Конкурсу проводиться у два етапи: 1 етап – заочний (рецензування робіт); 2 етап – очний у формі науково-практичної конференції (захист робіт претендентами на перемогу).

За умовами Конкурсу на підсумковій науково-практичній конференції має відбутися захист результатів представлених робіт (тривалість виступу – до 10 хвилин) та проведене нагородження переможців.

Список запрошених до участі у підсумковій науково-практичній конференції
Рейтинговий список робіт учасників
Рецензії на конкурсні роботи

Опублікований: 28-03-2019
Читайте також:

Графік проведення відкритих занять науково-педагогічними працівниками НУХТ у ІІ семестрі 2018-2019 н. р.

до 29 травня 2019

Графік

Наукові заходи інших ВНЗ

XV Міжнародна конференція «Стратегія якості в промисловості й освіті», 3-6 червня 2019 р., Технічний університет м. Варна (Болгарія) V Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми формування та розвитку інноваційної інфраструктури», 23-25 травня 2019 р., Національний університет «Львівська політехніка»   ХV Всеукраїнська наукова конференція...

Міжнародна науково-практична конференція «Європейські виміри сталого розвитку»

до 23 квітня 2019

23-24 квітня 2019 р.  в  рамках Міжнародної Весняної Школи проектів програми Європейського Союзу ЕРАЗМУС+ Жан Моне Кафедра FoodPro (#587488-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-CHAIR) та Жан Моне Модуль EcoPro (#574796-EPP-1-2016-1-UA-EPPJMO-MODULE) відбудеться Міжнародна науково-практична конференція «Європейські виміри сталого розвитку». Реєстрація до 15 квіт...

Міжнародна конференція з харчування, ожиріння та харчових технологій в Італії

22-24 липня 2019 року у Римі (Італія) відбудеться Міжнародна конференція з харчування, ожиріння та харчових технологій. Детальніше https://www.citationsinternational.com/nutrition-conference-2019-rome Порядком денним передбачається багато видатних доповідачів та інформаційні семінари.