21-22 листопада кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів запрошує науковців, викладачів ЗВО, докторантів, аспірантів, практиків до участі у роботі ІІ-ої Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми хімії та хімічної технології».
Формат роботи – онлайн.
Робочі мови конференції – українська, англійська.
За матеріалами конференції буде опубліковано збірник тез.
Тези надсилайте на e-mail: chem.tech.nuft2022@ukr.net
Координати оргкомітету:
01601, Київ,
вул. Володимирська, 68,
Національний університет харчових технологій,
тел./факс (044) 289-60-00, тел. 287-97-77
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
тел. (044) 287-92-06
кафедра харчової хімії тел. (044) 287-93-69
секретарка конференції – доцентка Галина Біла
+38067-763-85-19
Докладніше у запрошенні