Н У Х Т

Переноситься ІІ-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» серед студентів ЗВО, які здійснюють підготовку молодшого спеціаліста

до 07 квітня 2020

У зв’язку із  оголошенням карантину з 12 березня по  24 квітня 2020р., проведення ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади серед студентів закладів  вищої  освіти,  які здійснюють підготовку молодших спеціалістів  зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» (спеціалізації «Готельне обслуговування»,  «Ресторанне обслуговування») переноситься. Про дату проведення буде повідомлено додатково. Слідкуйте за нашими оголошеннями.

 

Опублікований: 27-02-2020
Читайте також:

ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології»

до 30 червня 2020

НАКАЗ про проведення ІІ туру конкурсу  РЕЙТИНГОВИЙ СПИСОК робіт учасників конкурсу  РЕЦЕНЗІЇ на наукові роботи  РОБОТИ-ПЕРЕМОЖЦІ   У зв’язку із загостренням епідеміологічної ситуації і оголошенням карантину з метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19, ІІ етап ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Ха...

План конференцій на 2020 рік

до 25 грудня 2020

ПЛАН проведення наукових конференцій на 2020 рік Національного університету харчових технологій ПЛАН проведення конференцій здобувачів вищої освіти і молодих учених на 2020 рік Національного університету харчових технологій

Міжнародна науково-практична конференція «Здорове харчування дітей в Україні - запорука майбутнього нації. Стан та перспективи»

до 28 травня 2020

Реквізити для оплати:Призначення платежу: за участь у конференціїНомер рахунку: UA958201720313201002201013768Код ЄДРПОУ 02070938Найменування банка: ДКСУ, м. Київ

Дні відкритих дверей НУХТ у 2019/2020 н.р.

до 16 травня 2020

У 2019/2020 навчальному році Дні відкритих дверей університету відбуватимуться по суботах: 5 жовтня 2019 р.30 листопада 2019 р.25 січня 2020 р.14 березня 2020 р.16 травня 2020 р. Програма кожного дня оприлюднюватиметься окремо. Слідкуйте за оголошеннями на сайті та у соціальних мережах.