Н У Х Т

Графік проведення відкритих занять науково-педагогічними працівниками університету у I-му семестрі 2019-2020 навчального року

до 10 грудня 2019

Графік

Опублікований: 15-10-2019
Читайте також:

2-а електронна конференція «Текстура харчових продуктів та реологія»

до 25 листопада 2019

Асоціація ISEKI–Food пропонує взяти участь у 2-й електронній  конференції: “Текстура харчових продуктів та реологія“ яка відбудеться 25-26 листопада 2019 року. Текстура харчових продуктів та реологія – це багато дисциплінарна та міждисциплінарна  сфера  досліджень, в якій беруть участь вчені, що працюють у таких наукових галузях, як харчові науки ...

Конференція FOODBALT 2020 – Стале забезпечення продовольством – для свідомих споживачів

до 04 травня 2020

Щиро  запрошуємо приєднатися до 14-ї Балтійської конференції з питань харчових продуктів FoodBalt2020. Конференція,  організованаЦентром харчових та ферментаційних технологій,проходитиме з 4 по 6 травня 2020 року в Естонії, Таллін. Конференція об'єднає науковців, дослідників, виробників та технологів з харчових продуктів, які мають можливість зус...

IV Міжнародна науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів»

до 20 листопада 2019

20-21 листопада в університеті відбудеться IV Міжнародна науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів».Тематичні напрямки:1. Управління якістю і безпечністю харчових продуктів в контексті нових вимог харчового законодавства.2. Формування та контроль якості і безпечності інноваційних харчових продуктів.3. Новітні методи ідентиф...

Дні відкритих дверей НУХТ у 2019/2020 н.р.

до 16 травня 2020

У 2019/2020 навчальному році Дні відкритих дверей університету відбуватимуться по суботах: 5 жовтня 2019 р.30 листопада 2019 р.25 січня 2020 р.14 березня 2020 р.16 травня 2020 р. Програма кожного дня оприлюднюватиметься окремо. Слідкуйте за оголошеннями на сайті та у соціальних мережах.