Н У Х Т

Графік подання заяв про акредитацію в 2023/2024 н.р.

Графік подання заяв про акредитацію у 2023-2024 н. р. Дивитись
Опублікований: 25-08-2023
Читайте також:

Вебінари від Clarivate та Elsevier

до 25 квітня 2024

Директорат розвитку науки МОН запрошує до участі у безкоштовних вебінарах від Clarivate та Elsevier, запланованих на квітень 2024 року. Вебінари проводяться на платформі ZOOM. Вебінар від Clarivate українською мовою проводить Ірина Тихонкова PhD Customes Success Consultant Clarivate: 25 квітня, 10:15–11:15*дата та час проведення можуть бути зміне...

Запрошуємо на зустріч з експертами з акредитації ОП «Комп'ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки»

Відкрита зустріч з експертною групою з акредитації ОП «Комп'ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки» спеціальності 186 «Видавництво та поліграфія» на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти Час – 18 березня 2024 року о 16:30 Підключитися до конференції: https://us04web.zoom.us/j/74782206071?pwd=JgI2k8TINWq7Lvk2ga5FlPLvqmbaWM.1 Іде...

План проведення гостьових лекцій

ПЛАН ПРОВЕДЕННЯ ГОСТЬОВИХ ОНЛАЙН-ЛЕКЦІЙ (семінарів, майстер-класів, тренінгів тощо) вітчизняними професорами, провідними фахівцями, практиками у межах навчального процесу у синхронному режимі на 2023-2024 н.р. ДИВИТИСЯ ПЛАН ПРОВЕДЕННЯ ГОСТЬОВИХ ОНЛАЙН-ЛЕКЦІЙ (семінарів, майстер-класів, тренінгів тощо) закордонними професорами,...

Запрошуємо на відкриту зустріч з експертами з акредитації міждисциплінарної освітньо-наукової програми другого (магістерського) рівня «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» спеціальності 181 Харчові технології (242 Туризм)

Відкрита зустріч з експертами: ID 55830 Національний університет харчових технологій, ОП «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» спеціальності 181 «Харчові технології» і 242 «Туризм». Час – 9 квітня 2024 р., 17:00 Підключитися до конференції Zoom: https://us05web.zoom.us/j/82347745185?pwd=6a7T8K8pf4BVGDqNTElNYRKcatmf7C.1Ідентифік...