Н У Х Т

2-а електронна конференція «Текстура харчових продуктів та реологія»

до 25 листопада 2019

Асоціація ISEKI–Food пропонує взяти участь у 2-й електронній  конференції: “Текстура харчових продуктів та реологія“ яка відбудеться 25-26 листопада 2019 року.

Текстура харчових продуктів та реологія – це багато дисциплінарна та міждисциплінарна  сфера  досліджень, в якій беруть участь вчені, що працюють у таких наукових галузях, як харчові науки та технології, психологія, медичні науки (включаючи ветеринарні науки), рослинництво та тваринництво, фундаментальні науки, а також економіка та освітня сфера діяльності.

Ця віртуальна конференція на тему "Текстура харчових продуктів та реологія" має на меті створити міжнародну платформу для міжконтинентального та міждисциплінарного спілкування, об'єднавши вчених  з найрізноманітніших напрямків досліджень у галузі харчових текстур та реології, для обміну та поширення  інформації,  для  забезпечення  здоров'я та добробуту людини.

Теми цієї електронної конференції з харчової текстури та реології:

  • Реологія їжі та текстура твердих продуктів.
  • Реологія їжі та текстура напівтвердих та рідких харчових продуктів (включаючи харчові емульсії та жирну їжу).
  • Текстура їжі та її відношення до мікроструктури їжі.
  • Реологія та текстура їжі та її відношення до пережовування та харчування.
  • Сенсорні вимірювання текстури їжі та психофізичні уявлення про текстуру.
  • Інструментальні вимірювання в харчовій реології та текстурі.
  • Переваги ринку та поведінка споживача.
  • Інше

Тип презентації:

  • Усна презентація (максимум 15 хвилин + 5 хвилин  онлайн обговорення).
  • Плакати – дискусії на форумах.

Допускаються лише 2 подані тези на одного першого автора. Першим авторам потрібно взяти участь у електронній  конференції.
Надіслані тези будуть опубліковані у виданні  з  ISBN номером.
Тези слід надсилати у виглядів word –файлів  на адресу: office@iseki-food.net

Кінцевий термін подання тез: 20 жовтня 2019 року.
Затверджені плакати потрібно подати  до 10 листопада 2019 року.

Зразок оформлення тез:  https://www.iseki-food.net/webfm_send/2622

Плакати повинні бути представлені у форматі PDF. Формат pdf. повинен бути створений з файлу ppt. з одним слайдом розміром: 120 см x 80 см або 80 см x 100 см (Дизайн > налаштування сторінки > слайди розміром для > налаштування -  вказати  висоту та ширину відповідно).

Реєстраційні внески: https://www.iseki-food.net/webform/econference_foodtexture

  • Члени  Асоціації ISEKI-Food: 30- євро
  • Члени студентської асоціації ISEKI-Food: 20 EUR.
  • Постійні учасники: 50 EUR.
  • Студентам: 30 EUR.

Онлайн реєстрація – обов’язкова!: https://register.gotowebinar.com/register/2612085985089422083

Як тільки ви зареєструвалися на електронну конференцію, будь ласка, здійсніть оплату  або банківським переказом, або paypal (з рахунком paypal, кредитною чи дебетовою карткою). Після здійснення  платежу вас допустять до участі в конференції, і ви отримаєте посилання.

Банківський рахунок Асоціації ISEKI-Food:
easybank (ISEKI-FoodAssociationasaccountholder)
IBAN: AT16 1420 0200 1037 2152
BIC/SWIFT: EASYATW1
(всі банківські збори сплачуються вами!)

Оплата через paypal: перейдіть на веб-сайт Асоціації ISEKI-Food, прокрутіть униз і скористайтесь кнопкою "Пожертвувати" для оплати.

Зауважте, що без оплати вам не дозволять брати участь у е-конференції!

 

Опублікований: 20-09-2019
Читайте також:

IV Міжнародна науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів»

до 20 листопада 2019

20-21 листопада в університеті відбудеться IV Міжнародна науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів».Тематичні напрямки:1. Управління якістю і безпечністю харчових продуктів в контексті нових вимог харчового законодавства.2. Формування та контроль якості і безпечності інноваційних харчових продуктів.3. Новітні методи ідентиф...

Графік проведення відкритих занять науково-педагогічними працівниками університету у I-му семестрі 2019-2020 навчального року

до 10 грудня 2019

Графік

VI Міжнародна науково-технічна Internet-конференція

до 20 листопада 2019

Запрошуємо взяти участь у VI Міжнародній науково-технічній Internet-конференції, присвяченій актуальним проблемам керування складними об’єктами та підготовки фахівців з автоматизації виробництва і використання інформаційних технологій (до 60-ти річчя підготовки фахівців з автоматизації), яка буде проводитись 20 листопада 2019 р. у Національному уні...

Конференція FOODBALT 2020 – Стале забезпечення продовольством – для свідомих споживачів

до 04 травня 2020

Щиро  запрошуємо приєднатися до 14-ї Балтійської конференції з питань харчових продуктів FoodBalt2020. Конференція,  організованаЦентром харчових та ферментаційних технологій,проходитиме з 4 по 6 травня 2020 року в Естонії, Таллін. Конференція об'єднає науковців, дослідників, виробників та технологів з харчових продуктів, які мають можливість зус...