16-17 листопада 2023 року в університеті відбудеться 10-та Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека».
Робота конференції передбачається за напрямами:
1. Фармаконутриціологія у парадигмі нової концепції харчування.
2. Стан та перспективи розвитку технологій оздоровчих продуктів та дієтичних добавок.
3.Натуральні збагачувачі як альтернатива синтетичним харчовим добавкам.
4.Нетрадиційні джерела сировини у виробництві продукції нового покоління.
5.Інновації у виробництві та споживанні харчових продуктів.
6.Якість, безпека, ефективність оздоровчих продуктів та дієтичних добавок.
7. Харчові звички та культура харчування.
До участі запрошуються науковці, викладачі ЗВО, докторанти, аспіранти, практики. Робочі мови конференції – українська, англійська.
Дедлайн подання матеріалів – 25 жовтня 2023 року.
Детальніше у запрошенні.