Підсумки І етапу ІІ туру
З 1 по 24 березня тривав перший етап ІІ туру – рецензування студентських наукових робіт членами Галузевої конкурсної комісії. Кожну роботу рецензували два незалежних рецензенти. Наукові роботи не подавались на рецензування до закладів вищої освіти, в яких навчаються їх автори. За результатами рецензування сформовано рейтинговий список наукових робіт.
Наступний ІІ етап ІІ туру – захист робіт на підсумковій науково-практичній конференції – відбудеться 11-12 квітня. Даний захід відбудеться у режимі відеоконференції з використанням сервісу Zoom. Для участі у ІІ етапі ІІ туру Конкурсу запрошуються автори наукових робіт, які були оцінені рецензентами у 45 і вище балів. Запрошені учасники повинні підготувати доповідь за поданою на Конкурс роботою та її презентацію у програмі PowerPoint. На першому слайді презентації вказується лише шифр роботи і її назва. Назва закладу вищої освіти та відомості про наукового керівника не наводяться. Регламент доповіді – не більше 5 хв.
Програма ІІ етапу ІІ туру Конкурсу
(11 квітня 2024 р.):
9:30-10:00 – відкриття підсумкової науково-практичної конференції Всеукраїнського конкурсу наукових робіт
Посилання на конференцію https://us05web.zoom.us/j/9318308613?pwd=YVhkSkN0V2pHUDUzMzhsRFVDYkdvZz09
Ідентифікатор конференції: 931 830 8613
Код доступу: 12345
10:00-13:00 – проведення підсумкової науково-практичної конференції для захисту робіт в режимі відеоконференцій на секційних засіданнях:
1. Секція «Технології хлібопекарських, кондитерських виробів і переробки зерна» – посилання на відеоконференцію:
https://us04web.zoom.us/j/79415324309?pwd=6LHhmYlWfJrbo2wnBdRiZHomni9Uyl.1
Ідентифікатор конференції: 794 1532 4309
Код доступу: 8G3UyX
2. Секція «Технології м’ясних, молочних та олійно-жирових продуктів» – посилання на відеоконференцію:
https://us04web.zoom.us/j/4257962495?pwd=a3hKbUo1OUFiYWVEczdHeEY3TmRIdz09&omn=74930823769
Ідентифікатор конференції: 425 796 2495
Код доступу: 9Akq0w
3. Секція «Технології бродильних виробництв і консервування» – посилання на відеоконференцію:
https://us05web.zoom.us/j/83161321247?pwd=IMLThrddao2QrLV6NC6lsJ5Q4Xw2De.1
Ідентифікатор конференції: 831 6132 1247
Код доступу: aT87Mk
14:00-17:00 – проведення підсумкової науково-практичної конференції для захисту робіт в режимі відеоконференцій на секційному засіданні:
4. Секція «Технології харчування та оздоровчих продуктів» – посилання на відеоконференцію:
https://us05web.zoom.us/j/98204450406?pwd=dDJTU0RpdW1pbW9JTWc3SkRKalI0dz09
Ідентифікатор конференції: 982 0445 0406
Код доступу: 995245
До зустрічі на підсумковій науково-практичній конференції Конкурсу!