Н У Х Т

Курс Практичної Гостинності «Hilton Kyiv» опанували викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

07 february 2019

Курс Практичної Гостинності «Hilton Kyiv» опанували викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Продовжують підвищувати свою професійну майстерність фахівці факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. У період з 28 січня по 1 лютого 2019 року викладачам факультету випала честь стати учасниками «Курсу Практичної Гостинності Hilton Kyiv», який є частиною глобальної програми корпоративної відповідальності готелю «Travel with Purpose».

За результатами співбесіди до проходження курсу були запрошені заступник завідувача кафедри готельно-ресторанної справи Оксана Арпуль, старший викладач Олена Блощинська та асистент Анастасія Спільчук, завідувач кафедри туристичного та готельного бізнесу Дарія Басюк і доцент цієї ж кафедри Олена Розметова.

Програма курсу складалася з теоретичних занять, практичних заходів і захисту робіт за індивідуальними тематиками. Лекторами теоретичної частини курсу були НR-директор готелю «Hilton Kyiv» Анна Медведєва, менеджер з навчання та розвитку персоналу Інна Князєва, фахівець з навчання та розвитку персоналу Антоніна Форостіна.

Практичний досвід викладачі отримували в окремих департаментах готелю: прийому та розміщення, управління їжі та напоїв, обслуговування заходів, експлуатації номерів, інженерному, кухні. Варто відзначити, що ознайомлення з роботою відділів проводили особисто керівники структурних підрозділів. Наприкінці тижня викладачі презентували свої набуті знання керівництву готелю і отримали сертифікати про успішне завершення «Курсу Практичної Гостинності Hilton Kyiv».

Викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу висловлюють щиру вдячність керівництву готелю «Hilton Kyiv» за набутий теоретичний і практичний досвід, гостинність і доброзичливість, натхнення на нові звершення в науково-педагогічній діяльності, а також за безцінну можливість відчути себе частиною єдиного сімейного колективу готелю. Ця подія стала ще одним успішним заходом у плідній співпраці факультету й готелю.

Published on: 07-02-2019
Read also:
Продегустувати морозиво власного виробництва змогли студенти кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції

17 квітня студенти групи ХЧ 4-1 денної форми навчання напряму підготовки 181 «Харчові технології» отримали змогу приготувати морозиво під керівництвом викладача Ірини Корецької. Виробництво продукту відбувалося у рамках лабораторного заняття з дисципліни «Технології міні-виробництва харчових продуктів у закладах ресторанного господарства». Протяго...

READ YOURSELF

Продегустувати морозиво власного виробництва змогли студенти кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції 19 april 2019

Експерти з безпеки харчових продуктів знайомляться з якістю та безпечністю бутильованої води

23 квітня студенти групи ТІ 2-7, що навчаються за спеціальністю «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», разом із асистентом кафедри експертизи харчових продуктів Анастасією Чорною відвідали одне із провідних підприємств ТОВ «Еталон-Україна», яке займається видобутком артезіанської води з шарів юрського геологічного горизонту. Студ...

READ YOURSELF

Експерти з безпеки харчових продуктів знайомляться з якістю та безпечністю бутильованої води 25 april 2019

Ярмарок вакансій «НУХТ весна-2019» зібрав рекордну кількість учасників

13 березня відбувся захід, що традиційно збирає в нашому університеті провідних роботодавців країни – Ярмарок вакансій «НУХТ весна-2019». Щороку кількість учасників, що презентують свої кар’єрні пропозиції нашим студентам збільшується – цього разу два поверхи холу головного корпусу зайняли стенди майже 50 компаній. Генеральними спонсорами Ярмарку ...

READ YOURSELF

Ярмарок вакансій «НУХТ весна-2019» зібрав рекордну кількість учасників 14 march 2019

Традиції благодійності маркетологів

Викладачі та студенти кафедри маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ вкотре продемонстрували свою згуртованість та вміння організовуватися в правильних напрямках. Протягом двох місяців за їх ініціативи тривала благодійна акція «Допомога дітям-інвалідам», завдяки якій вдалося зібрати багато солодощів, канцтоварів, новор...

READ YOURSELF

Традиції благодійності маркетологів 14 february 2019