Н У Х Т

Творчий залік - 2018

Творчий залік проводиться з метою визначення достатності рівня творчих здібностей осіб для участі в конкурсному відборі на навчання за освітнім ступенем "Бакалавр" за спеціальністю 061 Журналістика (освітня програма "Реклама та зв'язки з громадськістю"). Під час випробування виявляється вміння мислити нестандартно й креативно, враховується вправність у логічному й послідовному викладенні творчих ідей, розуміння особливостей рекламного процесу.

Творчий залік проводиться у відповідності до Положення про творчий залік Національного університету харчових технологій.

Програма творчого заліку дивитись

Перед проведенням творчого заліку майбутнім учасникам пропонується зареєструватися:

Реєстрація на творчий залік Перейти

У разі проблем з реєстрацією - пишіть на електронну адресу pk_nuft@ukr.net (опишіть проблему), або телефонуйте (+38044) 287-96-36.

Творчі заліки проводяться у період з 17 березня по 26 липня згідно з розкладом.

Детальнішу інформацію по проведенню творчого заліку Ви отримаєте після реєстрації на певну дату (згідно з розкладом) та форму.

Відповідно до Умов прийому особа допускається до конкурсного відбору на навчання за овітнім ступенем "Бакалавр" за спеціальністю 061 Журналістика (освітня програма "Реклама та зв'язки з громадськістю") в разі успішного складання творчого заліку. У зв'язку з цим творчий залік потрібно успішно скласти до моменту подання документів.

Як творчий залік із рівнем «Складено» комісія для проведення творчого заліку зараховує:

  • творчий доробок особи;
  • документи призерів (осіб, нагороджених дипломами І-ІІІ ступенів) ІІІ і IV етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад 2018 року з предмету «Українська мова та література»; Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика; Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка; Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості в номінації «Література»;
  • документи призерів ІІ і III етапів Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України 2018 року із секцій «Журналістика», «Українська мова», «Українська література», «Фольклористика», «Літературна творчість»;
  • документи призерів (осіб, що посіли призові місця (І, ІІ, ІІІ)) всеукраїнського етапу Турніру юних журналістів.

Такі особи перед початком творчого заліку повинні пред'явити комісії для проведення творчого заліку разом з анкетою учасника оригінали і копії відповідних документів, що підтверджують особий статус учасника творчого заліку (копії відповідних документів, завірені головою комісії приймаються замість письмової роботи).
Розподіл осіб на проведення творчого заліку
Результати творчого заліку

Контакти:

За більш детальною інформацією про творчий залік пишіть на електронну поштову скриньку: tvorh.zalik@ukr.net
За більш детальною інформацією про вступ пишіть на електронну поштову скриньку: pk_nuft@ukr.net

Учасникам пропонується розробити елементи рекламної кампанії для запропонованого комісією харчового продукту (без бренду).

Рекламна кампанія для продукту, відмінного від запропонованого комісією харчового продукту, оцінюється в 0 (нуль) балів.

У ході викладу учасник має надати відповіді на такі завдання:

  1. Придумати назву продукту, не використовуючи вже відомі імена брендів.
  2. Придумати слоган (рекламне гасло, що виражає основну ідею) для запропонованого продукту.
  3. Описати, як передбачається рекламувати товар (яка основна ідея рекламної кампанії, які її складові, де і як розміщувати рекламу, для яких типів споживачів її передбачено, які емоції має викликати реклама тощо). Бажано рекламувати сам товар, а не особливості домішок чи зміну смаку.
  4. Написати рекламний текст для сайту виробника чи інтернет-магазину, який реалізує продукт (обсяг від 1000 до 2000 знаків із пробілами). У тексті розкрити особливості продукту, його переваги, відмінність від інших. Рекламний текст повинен містити такі компоненти: заголовок, який спонукатиме до прочитання тексту, вступну частину (в ній створюється основна інтрига і зацікавлюється споживач), основну частину (розкриваються переваги продукту) і заключна (споживача закликають зробити вибір). Можна використовувати різні форми й жанри для написання тексту: у вигляді справжнього чи придуманого інтерв'ю, використовуючи казкові образи й фантастичний сюжет, включаючи віршовані фрагменти тощо. Оригінальність подачі буде оцінена в розділі «креативність».

До творчої роботи можна додавати ілюстрації.

Творча робота виконується на спеціально оформлених аркушах відповіді, які мають бути пронумеровані учасником.

Кожну частину відповіді слід розпочинати зазначенням відповідного номеру завдання.

Між частинами відповіді слід залишати два - три вільних рядка для записів при перевірці роботи.

Відповідь обов'язково має закінчуватися на аркуші із місцем для підписів викладачів.

Перед проведенням творчого заліку майбутнім учасникам потрібно зареєструватися

Творчий залік 19.05.2018 р.

 

Перелік осіб, які зареєструвалися складати творчий залік за спеціальністю 061 Журналістика (освітня програма "Реклама та зв'язки з громадськістю")
19 травня 2018 р.

  1. Явнюк Анастасія Олександрівна

 

Творчий залік 17.03.2018 р.

Залік не відбувся у зв'язку з відсутністю учасників

Творчий залік 07.04.2018 р.

Залік не відбувся у зв'язку з відсутністю учасників

Творчий залік 21.04.2018 р.

Залік не відбувся у зв'язку з відсутністю учасників

Творчий залік 19.05.2018 р.

ПІБ учасника  Рівень оцінювання

Явнюк Анастасія Олександрівна

Складено

Творчий залік 02.06.2018 р.

Залік не відбувся у зв'язку з відсутністю учасників

Творчий залік 06.06.2018 р.

Залік не відбувся у зв'язку з відсутністю учасників