Н У Х Т

Освітньо-професійні програми

Навчально-науковий інститут харчових технологій

 

«Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв»

«Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів»

«Технології зберігання і переробки зерна»

«Технології зберігання, консервування та переробки м'яса»

«Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»

«Технології цукру та полісахаридів»

«Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів»

«Технології зберігання, консервування та переробки молока»

«Технології продуктів бродіння і виноробства»

«Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення»

«Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів»

«Якість, стандартизація та сертифікація»

«Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»