Н У Х Т

Інститути післядипломної освіти

Інститут післядипломної освіти створено на базі колишнього Інституту підвищення кваліфікації і перепідготовки керівних працівників і спеціалістів харчової і переробної промисловості та його Одеського філіалу (утворені наказом Мінхарчопрому УРСР від 25.08.1969 р. № 339на виконання Постанови Ради Міністрів УРСР від 08.08.1969 р. № 472). Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 03.11.2000 р. № 436-р ІПК було передано до сфери управління Міністерства освіти і науки України, яке своїм наказом від 14.06.2001 р. № 458 реорганізувало Інститут та інтегрувало його до структури Національного університету харчових технологій як два самостійних навчальних заклади – Інститути післядипломної освіти НУХТ в містах Києві та Одесі.


Інститути здійснюють підвищення кваліфікації керівників, професіоналів і фахівців підприємств харчової та переробної промисловості за такими формами:

  • спеціалізація (понад 500 год.);
  • довгострокове підвищення кваліфікації (72-500 год.);
  • короткострокове підвищення кваліфікації (до 72 год.);


Інститути спеціалізуються у наданні освітніх послуг для основних галузей харчової та переробної промисловості (цукрова, спиртова, лікеро-горілчана, пивобезалкогольна, виноробна, хлібопекарська, кондитерська, макаронна, молочна, м’ясна, олієжирова, плодоконсервна, соляна, тютюнова тощо).

Довгострокове підвищення кваліфікації і спеціалізація здійснюється за освітньо-професійними програмами для таких категорій працівників як керівники підприємств, технічні, фінансові, комерційні директори, головні інженери, головні бухгалтери, головні технологи, головні механіки, начальники ТЕЦ і головні енергетики, завідувачі лабораторій, начальники цехів і змін, майстри, бухгалтери, економісти, маркетологи, інженери-хіміки, технологи, механіки, енергетики, зав. майстернями, керівники, професіонали і фахівці відділів охорони праці, агрономи (насінництво, виноградарство, буряківництво), конструктори, наукові працівники галузевих науково-дослідних і проектних установ тощо. Після успішного опанування програми спеціалізації слухачам видається Диплом про перепідготовку, програми підвищення кваліфікації – відповідне Свідоцтво державного зразка.

Короткострокове підвищення кваліфікації відбувається переважно у вигляді тематичних семінарів з актуальних для промисловості проблем бухгалтерського обліку, оподаткування, фінансового менеджменту, нормативно-правового забезпечення, асортименту продукції, лабораторного контролю безпеки і якості сировини та готової продукції, дегустації, новітніх розробок у галузі технології та обладнання, комп’ютерних технологій, енергозбереження, безпеки праці тощо. Після успішного опанування програми семінару слухачам видається Сертифікат навчального закладу.

 

Контакти

 

ІПДО НУХТ (м. Київ)

03190 Київ, вул. Естонська, 8а
сайт: ipdo.kiev.ua
приймальна: тел./факс: (044) 449–12–33
планово-договірний відділ: (044) 449–68–89
гуртожиток: (044) 400-81-12
електронна пошта: ipdo@ipdo.kiev.ua

директор Баранов Володимир Іванович - кандидат технічних наук, доцент

 

ДЗО ОІПДО НУХТ (м. Одеса)

65006, Одеса, Україна, вул. Балківська, 54
сайт: oipdo.odessa.ua
приймальна: тел./факс: (048) 239-02-76
гуртожиток: тел.: (048) 239-02-77
електронна пошта: oipdo@eurocom.od.ua

директор Іващенко Катерина Юріївна - кандидат технічних наук, доцент