Н У Х Т

Сертифікатні програми НУХТ

З жовтня 2016 року Національний університет харчових технологій започаткував навчання за унікальними сертифікатними програмами.

Розроблені висококваліфікованими фахівцями інноваційні авторські курси, сприяють розширенню професійних компетенцій і власного кругозору, стають додатковим плюсом при працевлаштуванні.

Переваги опанування сертифікатної програми:

  • не потребують попередньої спецпідготовки;
  • не мають вікових обмежень;
  • розраховані і на студентів (не обов’язково профільних спеціальностей), і на практиків-виробничників, і на пересічних громадян, що прагнуть розвиватися й самовдосконалюватися;
  • навчання триває всього 10 тижнів;
  • завершення курсу засвідчується відповідним сертифікатом.

Мінімальна кількість осіб у групі – п’ять.
Заняття розпочинаються по мірі комплектування груп. 

ПОЛОЖЕННЯ про сертифікатні програми  Дивитись

Перелік сертифікатних програм

  1. Впровадження систем управління безпечністю на підприємствах харчової промисловості.
  2. Професія сомельє і науково-практичні основи дегустації вин та алкогольних напоїв.
  3. Косметологія.
  4. Технологія східних солодощів.
  5. Технології в готельно-ресторанному бізнесі.
  6. Стрес-менеджмент.
  7. Business English Results з носієм мови.
  8. Монтаж трубопроводів хладонових холодильних установок.
  9. Сучасний інструментарій холодильного моделювання та симуляції CoolPack та SOLCANE.
  10. Основи розробки та налаштування сучасних систем автоматизації холодильних установок
  11. Прикладне програмне забезпечення для розрахунку та вибору елементів холодильних установок.
  12. Основи 3-D моделювання інженерних мереж.
  13. Багатофункціональні системи 3D-моделювання.
  14. Дизайн слайдової презентації.
  15. Розробка програмного забезпечення мовою Java. Частина 1