Центр оцінки якості сировини та готової продукції

Центр оцінки якості сировини та готової продукції (ЦОЯСГП) акредитований вчетверте Національним агентством з акредитації України на відповідність вимогам міжнародного стандарту ДСТУ ISO/ІЕС 17025-2006 “Загальні вимоги до компетентності випробувальних та калібрувальних лабораторій та атестований в Міністерстві охорони здоров’я України.

На замовлення організацій та окремих осіб Центр виконує:

- випробування харчової і сільськогосподарської продукції, лікеро-горілчаних виробів та сировини, харчових та дієтичних добавок, спеціальних харчових продуктів, води та напоїв за органолептичними, фізико-хімічними, мікробіологічними, радіологічними показниками, а також вмістом токсичних металів, пестицидів, мікотоксинів, гормонів, гістаміну, жирних кислот, вітамінів;

- випробування косметичних, синтетичних миючих та чистильних засобів, піно-мийних, косметичних дезодорувальних засобів та засобів для видалення волосся, туалетного та господарського твердого мила;

- періодичні випробування продукції вітчизняного виробництва відповідно до вимог нормативної документації;

- сертифікаційні випробування з метою отримання сертифікату відповідності;

- експертизу змісту технічних умов;

- дослідження з виявлення небезпечних факторів на виробництві та надає рекомендацій щодо їх усунення;

- дослідження тари та упаковки для харчових продуктів;

- відбір зразків продукції для проведення випробувань;

- дослідження якості води (свердловин, водоймищ) та грунту;

- дослідження з метою встановлення термінів придатності продукції до споживання;

- дослідження для магістрантів, аспірантів, докторантів та виконання науково-дослідних робот.

Також Центр надає консультації з освоєння методик випробувань харчової продукції; з розроблення нормативної документації на харчову продукцію та бере участь у розробленні нормативних документів, які регламентують методи виконання випробувань харчової продукції;

За дорученням органу з сертифікації може здійснювати перевірку виробництва і надавати консультативні рекомендації з поліпшення умов технологічних процесів виготовлення продукції та підтримання санітарно-гігієнічних умов на виробництві.

Атестат про акредитацію

Прейскурант вартості на виконання досліджень харчових продуктів  в Центрі оцінки якості сировини та готової продукції 

з 25.01.2017 р. (визначення фізико-хімічних показників) 

 

 

Контакти:

01601, м. Київ, вул. Володимирська, 68, корп. Г, к. 103

Тел/ф. 287-92-21

Тел. 287-94-75

e-mail: centrum-nuft@yandex.ru

             centrum-nuft@ukr.net