Співпраця НУХТ з корпорацією «ROSHEN»

В цьому році було підписано декілька взаємовигідних договорів про співпрацю Національного університету харчових технологій з корпорацією «ROSHEN».  9 грудня наші викладачі вже вдруге відвідали Вінницьку кондитерську фабрику «ROSHEN»,  також вони мали можливість неодноразово спостерігати за технологічними процесами виготовлення солодощів на Київській фабриці.

На сьогоднішній день Вінницька кондитерська фабрика «ROSHEN» є одним із лідерів серед кондитерських підприємств України. На підприємстві працює понад 1 500 чоловік.
На сучасному високопродуктивному обладнанні (німецьких, італійських та чеських виробників) випускається близько 200 найменувань кондитерських виробів.

Викладачі мали можливість власними очима спостерігати за магією виготовлення кожної цукерки. Адже Вінницька кондитерська фабрика «ROSHEN» орієнтована на випуск широкого асортименту: шоколаду, борошняних виробів, цукерок. Також тут випускається понад 50 видів сувенірних наборів і більше 40 видів новорічних подарунків, що складаються з продукції з усіх підприємств Корпорації.

На фабриці застосовується технологія виливки багатошарових цукерок методом one shot іtriple shot. Також одне з досягнень – випуск без аналогових для України неглазурованих цукерок типу фадж, що випускаються під назвою "Fudgenta". Вінницька фабрика «ROSHEN» освоїла унікальну для України технологію виробництва желейних цукерок.

Фотоальбом...