Програми вступних випробувань (аспірантура, докторантура)

На цій сторінці за кодом і назвою спеціальності розміщено програми вступних випробувань для вступу в аспірантуру, докторантуру.

Код та назва спеціальності (спеціалізація) ДВВ Філософія Іноземна мова Фах
051 «Економіка» ДВВ Філософія Іноземна мова Фах
073 «Менеджмент» ДВВ Філософія Іноземна мова Фах
075 «Маркетинг» ДВВ Філософія Іноземна мова Фах
102 «Хімія» (спеціалізація «Фізична хімія») ДВВ Філософія Іноземна мова Фах
133 «Галузеве машинобудування» ДВВ Філософія Іноземна мова Фах
151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» ДВВ Філософія Іноземна мова Фах
162 «Біотехнології та біоінженерія» ДВВ Філософія Іноземна мова Фах
181 «Харчові технології» (спеціалізації «Технологія м’ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів», «Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів») ДВВ Філософія Іноземна мова Фах
181 «Харчові технології» (спеціалізації: «Технологія зернових, бобових, круп’яних продуктів і комбікормів, олійних і луб’яних культур», «Технологія жирів, ефірних масел та парфумерно-косметичних продуктів») ДВВ Філософія Іноземна мова Фах
181 «Харчові технології» (спеціалізації: «Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів», «Товарознавство харчових продуктів», «Технологія харчової продукції») ДВВ Філософія Іноземна мова Фах

181 «Харчові технології» (спеціалізації: «Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння», «Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв»)

ДВВ Філософія Іноземна мова Фах