Навчально-науковий інститут харчових технологій

 

Директор інституту

Кочубей-Литвиненко Оксана Валер'янівна

кандидат технічних наук

Кабінет А-336

287-91-90

nniht_nuft@ukr.net

 

 

Заступник з навчальноЇ роботи

Пухляк Анастасія Григорівна 

доцент, кандидат технічних наук

Кабінет Ж-316

287-97-82

agpukh@ukr.net

 

 

Заступник з навчальної роботи

Вашека Оксана Миколаївна

доцент, кандидат технічних наук

Кабінет Ж-219

287-91-32

oksana.vasheka@ukr.net

 

 

 

Заступник з навчально-виховної роботи

Пушанко Наталія Миколаївна

доцент, кандидат технічних наук

Кабінет Ж-620

287-90-17

287-98-00

oks-n@ukr.net

 

 

Заступник з навчальної роботи

Карпович Інна Віталіївна

доцент, кандидат технічних наук

Кабінет Ж-506

287-94-82

inkarp@ukr.net

 

 

Заступник з наукової та

патентно-ліцензійної роботи

Шиян Петро Леонідович

професор, доктор технічних наук

Кабінет Ж-507

284-30-03

289-40-16

 

Заступник з навчальної роботи і

практичної підготовки

Гончаров Георгій Іванович

професор, кандидат технічних наук

Кабінет Ж-315

289-62-55

 

 

Заступник  з науково-педагогічної роботи

та міжнародного співробітництва

Зав'ялов Володимир Леонідович

професор, доктор технічних наук

Кабінет Г-207

 

 

 

Відповідальна за роботу зі студентами

та  за організаційну роботу щодо вибору

студентами професійного спрямування

Супрун-Крестова Олена Юріївна

доцент, кандидат технічних наук

Кабінет Ж- 219

тел.287-96-91

elen.suprun@gmail.com

Відповідальний за роботу зі студентами,

за профорієнтаційну діяльність і зв'язок

з підприємствами та випускниками

Кириленко Роман Григорович

доцент, кандидат технічних наук

Кабінет Ж-506

тел.287-94-82

nuftkrg@ukr.net

Відповідальна за організацію виховного процесу;

інформаційну діяльність в ННІХТ і за роботу 

зі студентами 1 курсу

Чернюшок Ольга Анатоліївна

доцент, кандидат технічних наук

Кабінет Ж-620

тел.287-98-00

chernyushokolga@ukr.net 

Відповідальна за навчально-методичну

роботу та інноваційні методи навчання 

Білик Олена Анатоліївна

доцент, кандидат технічних наук

Кабінет Ж- 220

тел.287-94-94

bilyklena@gmail.com

 

Загальні відомості

Навчально-науковий інститут харчових технологій є структурним підрозділом Національного університету харчових технологій, який було створено рішенням вченої ради університету від 31 травня 2016 року. Він заснований на базі чотирьох потужних технологічних факультетів університету з багаторічним досвідом підготовки фахівців для харчової промисловості; а саме: факультету технології хлібопекарських і кондитерських виробництв; факультету технології бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю;факультету технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів; факультету технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи. Детальніше...

ПОЛОЖЕННЯ про навчально-науковий інститут харчових технологій НУХТ

Спеціальності та спеціалізаціїї підготовки

Навчально-науковий інститут харчових технологій забезпечує здобуття освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології» за освітніми ступенями «Бакалавр», «Магістр» та «Доктор філософії». Підготовка фахівців здійснюється як на основі державного замовлення, так і за контрактом з юридичними і фізичними особами. Детальніше...

 

Електронний розклад занять

Дисципліни вільного вибору на весняний семестр 2017-2018 н.р. для студентів ІІ курсу спеціальності 181 "Харчові технології" спеціалізації "Харчові технології та інженерія"

Дисципліни вільного вибору на весняний семестр 2017-2018 н.р. для студентів ІІ курсу спеціальності 181 "Харчові технології" спеціалізації "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"

 

01601, м. Київ, вул. Володимирська, 68

Корп. "А", кабінет 336,

Корп. "Ж", кабінет 219, 316, 506, 620.

Сайт інституту: nni_xt.nuft.edu.ua