Навчально-науковий інститут харчових технологій

 

Директор інституту

Кочубей-Литвиненко Оксана Валер'янівна

кандидат технічних наук

Кабінет А-336

287-91-90

nniht_nuft@ukr.net

 

 

Заступник з навчальноЇ роботи

Пухляк Анастасія Григорівна 

доцент, кандидат технічних наук

Кабінет Ж-316

287-97-82

agpukh@ukr.net

 

 

Заступник з навчальної роботи

Вашека Оксана Миколаївна

доцент, кандидат технічних наук

Кабінет Ж-219

287-91-32

oksana.vasheka@ukr.net

 

 

 

Заступник з навчально-виховної роботи

Пушанко Наталія Миколаївна

доцент, кандидат технічних наук

Кабінет Ж-620

287-90-17

287-98-00

oks-n@ukr.net

 

 

Заступник з навчальної роботи

Карпович Інна Віталіївна

доцент, кандидат технічних наук

Кабінет Ж-506

287-94-82

inkarp@ukr.net

 

 

Заступник з наукової та

патентно-ліцензійної роботи

Шиян Петро Леонідович

професор, доктор технічних наук

Кабінет Ж-507

284-30-03

289-40-16

 

Заступник з навчальної роботи і

практичної підготовки

Гончаров Георгій Іванович

професор, кандидат технічних наук

Кабінет Ж-315

289-62-55

 

 

Заступник  з науково-педагогічної роботи

та міжнародного співробітництва

Зав'ялов Володимир Леонідович

професор, доктор технічних наук

Кабінет Г-207

 

 

 

Відповідальна за роботу зі студентами

та  за організаційну роботу щодо вибору

студентами професійного спрямування

Супрун-Крестова Олена Юріївна

доцент, кандидат технічних наук

Кабінет Ж- 219

тел.287-96-91

elen.suprun@gmail.com

Відповідальний за роботу зі студентами,

за профорієнтаційну діяльність і зв'язок

з підприємствами та випускниками

Кириленко Роман Григорович

доцент, кандидат технічних наук

Кабінет Ж-506

тел.287-94-82

nuftkrg@ukr.net

Відповідальна за організацію виховного процесу;

інформаційну діяльність в ННІХТ і за роботу 

зі студентами 1 курсу

Чернюшок Ольга Анатоліївна

доцент, кандидат технічних наук

Кабінет Ж-620

тел.287-98-00

chernyushokolga@ukr.net 

Відповідальна за навчально-методичну

роботу та інноваційні методи навчання 

Білик Олена Анатоліївна

доцент, кандидат технічних наук

Кабінет Ж- 220

тел.287-94-94

bilyklena@gmail.com

 

Загальні відомості

Навчально-науковий інститут харчових технологій є структурним підрозділом Національного університету харчових технологій, який було створено рішенням вченої ради університету від 31 травня 2016 року. Він заснований на базі чотирьох потужних технологічних факультетів університету з багаторічним досвідом підготовки фахівців для харчової промисловості; а саме: факультету технології хлібопекарських і кондитерських виробництв; факультету технології бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю;факультету технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів; факультету технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи. Детальніше...

ПОЛОЖЕННЯ про навчально-науковий інститут харчових технологій НУХТ

Спеціальності та спеціалізаціїї підготовки

Навчально-науковий інститут харчових технологій забезпечує здобуття освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології» за освітніми ступенями «Бакалавр», «Магістр» та «Доктор філософії». Підготовка фахівців здійснюється як на основі державного замовлення, так і за контрактом з юридичними і фізичними особами. Детальніше...

 

Електронний розклад занять

Дисципліни вільного вибору для студентів І курсу на весняний семестр 2016-2017 н.р.

 

01601, м. Київ, вул. Володимирська, 68

Корп. "А", кабінет 336,

Корп. "Ж", кабінет 219, 316, 506, 620.

Сайт інституту: nni_xt.nuft.edu.ua