Майстер-клас Веселка у ресторанному бізнесі

Сучасна людина в оточенні сірої буденності прагне нових яскравих емоцій. А що, як не десерт, здатне миттєво підняти настрій та подарувати нове кольорове враження?! Саме тому кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції запрошує Вас відвідати майстер-клас з приготування корисних і смачних солодощів! Ви зможете дізнатися секрети приготування вишуканих десертів, долучитися до створення маленького солодкого дива власноруч та обов’язково його скуштувати. Усі бажаючі зможуть поспілкуватися з майстрами-кондитерами, які задають тон сучасному ресторанному господарству. Також Ви зможете запитати їх стосовно актуальності та можливості застосування знань, отриманих у нашому ВУЗіпід час навчання за спеціальністю «Технології харчування», у сучасному ресторанному бізнесі.

А ще, завітавши на факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, Ви зможете побачити, як проходить традиційне лабораторне заняття студентів з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» та пригоститися смачними млинчиками з барвами веселки!

Чекаємо на Вас з нетерпінням 25 листопада 2017 року у Національному університеті харчових технологій на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, за адресою вул. Володимирська, 68, корпус З.