Майстер-клас Феєрія карамелі

Всі з дитинства люблять солодощі, а особливо карамельки. Але мало хто задумується  що ж таке карамель і звідки вона походить?

Завітавши на наш майстер клас Ви матимете змогу ближче ознайомитись з історією та технологією карамелі.

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів провезуть Вас крізь час та познайомлять з історією карамелі. Ви наочно зможете побачити процес приготування карамельної маси у лабораторних умовах. Свіжозварена карамель еластична, їй можна надати будь-яку форму. Ви зможете прийняти участь у цьому процесі, створити карамель любої форми, кольору та смаку. Отримані карамельки можна скуштувати та пригостити ними своїх друзів. Обов’язково завітайте на наш майстер-клас – це цікаво, смачно та весело.

Чекаємо Вас на нашому майстер-класі!