Майстер-клас Виявлення фальсифікованих харчових продуктів

Ви впевнені, що купуєте якісні продукти харчування? Кафедра експертизи харчових продуктів розкриє всі секрети та продемонструє як визначити фальсифіковані продукти.

Молоко займає особливе місце у харчовому раціоні кожної людини. Воно містить багато корисних для організму поживних речовин та природних мікронутрієнтів. Проте, коли споживач має справу з фальсифікованим продуктом, то, часто, такі вироби стають небезпечними для здоров’я людини.

Статистичні дані свідчать про те, що наявність антибіотиків у молоці є однією із найпоширеніших способів фальсифікації. Їх присутність у продукті сприяє виникненню та розвитку низки патологій травної системи організму людини та пригнічує імунітет вцілому. І це не єдина шкідлива речовина, яка може бути присутня у фальсифікованій продукції. Як потрапляють інгібуючі речовини до готових виробів та як споживати якісну продукцію?...

Важливим та натуральним продуктом, який часто присутній у харчовому раціоні людини, особливо у осінньо-зимовий період, є мед. Його природній склад забезпечує імунологічну та протимікробну дію на організм людини. Чи підробляють мед недобросовісні виробники та як це виявити? Чи є фальсифікований мед небезпечним для споживання? Звідки беруться фальсифіковані продукти? Як часто вони потрапляють до нашого щоденного харчового раціону?

На ці питання Ви отримаєте відповідь під час майстер-класу на кафедрі експертизи харчових продуктів!

Якщо Ви хочете прийняти безпосередню участь у визначенні присутності шкідливих речовин у фальсифікованій продукції та поринути у світ харчування без фальсифікатів – обов’язково завітайте на наш корисний та пізнавальний майстер-клас!

Чекаємо на Вас з нетерпінням!

 

А ще більше знань щодо якісних та безпечних продуктів, створення належних умов їх виробництва, Ви здобудете під час навчання на спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчових продуктів».

До зустрічі на майстер-класі!