Інститут продовольчих ресурсів НААН

Інститут продовольчих ресурсів НААН є провідною установою з наукового забезпечення технічного та технологічного прогресу харчової та переробної промисловості України, його у 2012 році було створено на базі Технологічного інституту молока та м`яса шляхом розширення сфери його функціонування.

 Основна діяльність полягає у проведенні досліджень, здійсненні та впровадженні наукових розробок у виробництво з метою раціонального використання сировинних ресурсів, підвищення ефективності виробництва, забезпечення належної якості та посилення конкурентоспроможності вітчизняної продукції в умовах формування ринкових відносин у м`ясопереробній, молокопереробній, цукровій, спиртовій, хлібобулочній, кондитерській та інших підгалузей харчової та переробної індустрії України. Більш детальну інформацію можна знайти на сайті: http://iprkyiv.com/

Інститут запрошує до своєї команди молодих та активних людей і пропонує вакансії:

·                     Технолог по продуктах бродіння;

·                     Технолог м’яса та м’ясних продуктів;

·                     Технолог хліба,кондитерських і макаронних виробів;

·                     Технолог цукру;

·                     Біотехнологи.

Ми пропонуємо:

  • Навчання в аспірантурі, захист дисертацій в Спеціалізованій Вченій Раді Інституту.
  • Роботу в команді справжніх професіоналів.
  • Стабільну заробітну плату.
  • Можливості професійного розвитку.

Вимоги до кандидата:

  • Освіта вища;
  • Відповідальність, комунікабельність, пунктуальність;
  • Впевнений користувач ПК;
  • Знання англійської мови буде перевагою.

 

За більш детальною інформацією звертатися за контактами:

Телефон:+38 044-517-26-88, 517-17-37

Моб.: 097-112-59-36

Резюме із зазначенням посади, на яку претендуєте надсилати на

email: nidraganchuk@ukr.net