ДП «Бест Альтернатива»

Інженер з якості (технолог переробки зерна і / або хлібобулочних виробів)

з.п. за результатами співбесіди

компанія: ДП «Бест Альтернатива»

Місто: Київ

Вид зайнятості: повна зайнятість

ОПИС ВАКАНСІЇ

ДП «Бест Альтернатива», підприємство харчової промисловості України в зв'язку з розширенням запрошує на роботу Інженера з якості (технолог переробки зерна і / або хлібобулочних виробів)

Вимоги:

  Робота на результат, а не на процес

• Вища освіта (технолог переробки зерна і / або хлібобулочних виробів).

• Бажано досвід роботи на відповідній посаді;

• Знання нормативних документів, ГОСТів, що регламентують діяльність виробничого підприємства;

  • Знання міжнародних стандартів НАССР, ISO22000:2005, ISO/TS 22002-1 FSSC 22000:2013.

• Впевнений користувач ПК, офісних програм Word, Excel, Outlook

• Ініціативність, старанність, порядність, об’єктивність, комунікабельність.

Обов'язки:

1. Контроль сировини, матеріалів, у виробництві і випуск готової продукції.

• Здійснює вхідний контроль (відповідність якісних показників, цілісність упаковки, наявність розривів, і т.п.), а також контроль супровідної документації, що підтверджує якість і безпеку сировини, тари, пакувальних матеріалів і допоміжних компонентів, що надходять на склад. При виявленні невідповідностей оформляє необхідну документацію.

• Аналізує інформацію, отриману на різних етапах виробництва продукції, показники якості продукції, що виробляється і випускається та вживає заходів щодо запобігання випуску продукції, що не відповідає встановленим вимогам.

• Встановлює причини, що викликають погіршення якості продукції, бере участь в розробці заходів щодо їх усунення. Аналізує рекламацій і претензій щодо якості продукції

2. Виконання попередніх програм.

• Перевіряє виробничу санітарію та гігієну в усіх підрозділах підприємства.

• Контролює шкідників, стронні предмети, управління алергенами.

• Проводить вчасну  повірки вимірювальних приладів.

3. Проведення аудиту.

• Бере участь у розробці та організації виконання заходів за результатами державного нагляду, внутрішніх аудитів, сертифікації, а також аудитів другої і третьої сторони.

4. Управління документами інтегрованої системи управління

• Отримує супровідної документації на продукцію: санітарно-епідеміологічні висновки, штрихові коди на готову продукцію, сертифікати відповідності та ін.

 • Бере участь у розробці, вдосконаленні та впровадженні документів  системи управління якістю та безпечністю харчової продукції, створення процедур, інструкцій і нормативів якісних показників, контролює їх дотримання.

5. Випуск нової продукції

• Розробляє рецепти безглютенової продукції.

• Розробляє та редагує технологічну документацію, інструкції, норми  технологічних режимів і нормативних показників якості продукції.

• Проводить налагодження роботи технологічної лінії з виробництва безглютенового борошна і сумішей.

• Організовує  роботу безглютенового кондитерського цеху (пошук і підбір обладнання, персоналу).

Умови роботи:

Заробітна плата стабільна, конкурентна за результатами співбесіди

Графік роботи - пн-пт з 09.00 до 17.30.

Місце роботи: 25 км від КП Києва (Вишгородський р-н), 20 від Вишгорода.

Від м. Героїв Дніпра о 8:15 відправляється розвозка.

 

Контактний тел .: 050 353 23 33

Резюме надсилати з фотографією, вказувати бажаний рівень заробітної плати. надсилати на адресу: quality@bestalternativa.ua

В темі листа необхідно вказати «Вакансія Інженер з якості»