Бель Шостка

 

Бель Шостка пропонує роботу в м. Шостка

 

Технік – теплотехнік

Вимоги:  

• базова або неповна вища освіта відповідного напряму підготовки;

• посвідчення слюсаря з обслуговування та ремонту газового обладнання з правом виконання газонебезпечних робіт;

• посвідчення з обслуговування парових та водогрійних котлів на газоподібному паливі;

• посвідчення з обслуговування посудин під тиском та фреонових холодильних установок;

• вільне володіння комп'ютером (пакет MS office).

Завдання:

1. Підтримка робочих параметрів та здійснення обслуговування, планового та аварійних ремонтів:

*Парових, водогрійних котлів и обладнання водопідготовки

*Газового господарства підприємства

*Станції підйому та подачі води згідно робочої інструкції;

*Установки виробництва крижаної води, фреонового холодильного устаткування та установок кондиціонування повітря.

2. Ведення документації.

 

Начальник департементу з виробництва плавлених сирів

Вимоги:

• вища освіта в сфері технологій харчової продукції;

• досвід роботи начальником зміни або начальником ділянки на виробництві не менше 5 років;

• впевнений користувач ПК (MS Office: Outlook, Word, Excel, PowerPoint);

• знання англійської мови.

Завдання:

• керівництво виробничою діяльністю департаменту;

• забезпечення виконання виробничих задач, ритмічного випуску продукції високої якості, ефективного використання основних та оборотних фондів;

• виконання робіт по вдосконаленню організації виробництва, його технології, механізації і автоматизації виробничих процесів;

• виконання робіт по запобіганню браку і підвищенню якості виробів, економії всіх видів ресурсів;

• впровадження прогресивних форм організації праці, аттестації та раціоналізації робочих місць;

• використання резервів підвищення продуктивності праці та зниження витрат виробництва.

 

Молодший технолог

Вимоги:

• Вища освіта (харчова промисловість, спеціальність - технологія зберігання, консервування та переробки молока, знання технологічних процесів обробки молока, сироватки);

• Досвід роботи по вказаній спеціальності від одного року;

• Участь в програмі постійного поліпшення «Lean Manufacturing»;

• Комунікабельність, здатність швидко навчатися, організаційні здібності, завдатки керівника;

• Впевнений користувач ПК (MS Office, word, excel, power point та ін.).

Завдання:

• Контроль якості продукції що виробляється, технологічних параметрів переробки та сушіння сироватки;

• Управління персоналом;

• Розробка та ведення технологічних документів (технологічних журналів, технологічних інструкцій), участь в розробці посадових інструкцій;

• Моніторинг ефективності виробничих процесів, якості виготовленої продукції;

• Навчання персоналу новим стандартам або змінам в технологічному процесі;

• Активна участь в поліпшенні процесів виробництва;

• Виявлення та аналіз відхилень у технічному та технологічному процесі виробництва.

 

Контакти:

АЛІНА ВОРФОЛОМЄЄВА, Фахівець УП

Тел. +38 054 49 428 50 (внутрішній код 1502)

Моб. +38 050 300 52 45 avorfolomeeva@groupe-bel.com

 www.bel-ukraine.com