Знову перемога!

13 вересня 2017

13 вересня у рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій відбулося нагородження переможців 18-го професійного дегустаційного конкурсу кондитерських товарів «Солодкий тріумф» і 18-го професійного конкурсу кондитерської упаковки «Тріумф упаковки».

Участь у конкурсах беруть виробники всіх видів кондитерських виробів, харчоконцентратів, солодких молочних виробів і морозива тощо. Зразки оцінюються незалежною Дегустаційною комісією, яка складається з професійних експертів-дегустаторів асоціації «Укркондпром», Мінекономіки України, Держспоживстандарту України, МОЗ України, Держдепартаменту продовольства, а також представників відділів закупівель оптово-роздрібних торговельних мереж м. Києва, за органолептичними показниками якості за 5-ти бальною системою «всліпу».

Традиційно аспіранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів нашого університету беруть участь у конкурсі «Солодкий тріумф». Їх інноваційні розробки нових технологій кондитерських виробів щороку поповнюють скарбничку університету престижними нагородами.

Цього року перемогу у номінації «Тріумф інновацій» нашій науковій молоді принесли пориста карамель «Фруктова легкість», пориста карамель функціонального призначення «Нотка каротину», льодяникова карамель функціонального призначення «Дитяча насолода», льодяникова карамель дієтично-функціонального призначення «М’ятний бриз», крекер пікантний «Лісовичок» і крекер пікантний «Монарда», а також неглазурована помадно-кремова цукерка «Загадкова ягідка».

Відзнаки переможцям вручив радник президента асоціації «Укркондпром» Юрій Кожанов.

Вітаємо наших науковців! Так тримати!

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell