Заняття, що запам’ятовуються

13 вересня 2017

Професор кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Василь Пасічний та асистент кафедри Манєфа Полумбрик разом зі студентами груп МЯ-1-1М та ТІ-2-1, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології», спеціалізацією «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» провели виїзне лабораторне заняття в рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій.

Студентам другого курсу, які опановують дисципліну «Загальні технології», особливо цікаво було познайомитися з представленими експозиціями обладнання та продукції не лише для м’ясної промисловості, а й для хлібопекарної та кондитерської.

Найбільше студентам запам’яталися експозиції фірм «М’ясний технік» і «Матімекс Україна». Їх зацікавив принцип роботи представленого обладнання.

Корисні інформативні зустрічі засвідчили, що представлені високопрофесійне обладнання, суміші і спеції для м’ясопереробної промисловості активно апробуються нашими випускниками в харчовій та переробній промисловостях.

Подібні міжнародні виставки дають змогу студентам переймати досвід висококваліфікованих спеціалістів харчової промисловості, сприяють співпраці провідних підприємств і науковців, дарують натхнення для успішного навчання в університеті.  

    СТРІЧКА НОВИН